Google Maps Update Aduce o Functie foarte Utila

google maps update functie

Aplicatia Google Maps a fost actualizata zilele trecute pentru iPhone si iPad, iar compania Google mentiona in lista de schibmari implementarea unor noi iconite pentru puncte de interes. Ceea ce Google nu a anuntat in lista de schimbari pentru Google Maps este implementarea unei versiuni noi a barei cu informatii despre navigatia ghidata.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata noua bara cu design refacut, compania Google incercand sa ofere acces mai rapid la diverse functii de navigatie si nu numai. Google Maps permite acum descoperirea mai usoara a locatiilor in care urmeaza sa calatorim, sau sa obtinem rapid informatii despre navigare ghidata pentru automobile, sau rute de transport in comun.

Google Maps a impartit aceste trei functii importante pentru a simplifica procesul de a beneficia de serviciile pe care aplicatia le are disponibile, in prealabil ele trebuind cautate prin meniuri. In sectiunea Explore a aplicatiei Google Maps, cei de la Google afiseaza deasemenea informatii despre evenimentele importante din zona noastra, sau chiar informatii despre vreme.

Google Maps are toate aceste functii noi implementate tacit in ultima versiune a aplicatiei pentru iPhone si iPad si va recomand sa o instalati din AppStore pentru a beneficia de ele.

Google Maps actualizare bara jos