Telekom anunta o Schimbare MAJORA pentru Germanos

Telekom a anuntat o schimbare foarte importanta pentru Germanos in cursul acestei zile, operatorul telecom spunand ca ea va afecta toti clientii din Romania.

5

Telekom Schimbare Germanos

Telekom a anuntat in cursul acestei zile ca a inceput deja un proces de rebranding pentru magazinele Germanos din toata tara, acestea urmand a deveni in mod oficial magazine care poarta denumirea Telekom. 8 magazine Germanos trec deja prin procedura de rebranding, care presupune un redesign al magazinelor pentru a le schimba identitatea.

Telekom a prelua Cosmote si Romtelecom acum 4 ani de zile, insa abia acum trece la procesul de schimbare al identitatii magazinelor Germnos in intreaga tara. Vorbim despre 176 de magazine care vor fi transformate din Germanos in Telekom in urmatoarele luni, asa ca e posibil ca pana la sfarsitul anului intreaga retea sa poarte numele operatorului telecom.

Telekom anunta o schimbare majora pentru Germanos

Telekom nu s-a grabit sa isi impuna identitatea la nivel national prin schimbarea denumirii retelei Germanos in cea proprie, insa iata ca intr-un final lucrurile intra in normalitate. Clientii Telekom stiu oricum din ce magazine pot contracta serviciile operatorului telecom si unde pot cere ajutor, asa ca vorbim doar despre o schimbare menita sa faca brand-ul mai vizibil.

Telekom este unul dintre cei mai mari operatori telecom din Romania, in ceea ce priveste veniturile si numarul de clienti, Deutsche Telecom detinand toate afacerile din Romania.

“Magazinele Germanos devin Telekom în urma unui proces de rebranding  

Grupul de companii Telekom Romania anunță începerea procesului de rebranding pentru magazinele Germanos care, astfel, devin Telekom. Lucrările pentru înlocuirea elementelor de identitate de marcă au început deja în opt magazine Germanos, iar procesul de rebranding va continua pe parcursul următoarelor luni pentru întreaga rețea națională Germanos, care cuprinde în prezent 176 de magazine.

Procesul implică înlocuirea tuturor elementelor de identitate vizuală din magazine cu cele ale Telekom. Lucrările au fost demarate într-un număr de opt magazine situate în Blaj, București (zona Mihai Bravu), Codlea, Cluj-Napoca (zona Carrefour, respectiv Iulius Mall), Giurgiu, Odorhei și Târgovişte. În această săptămână vor începe lucrările în alte opt magazine, cele mai multe fiind din București.

Clienții vor continua să beneficieze de aceleași produse și servicii disponibile în prezent în rețeaua Germanos. Magazinul online www.germanos.ro va fi în continuare funcțional în perioada următoare pentru orice potențial cumpărător.

Pentru a preveni orice inconveniente aduse clienților, lucrările aferente procesului de rebranding al magazinelor vor fi efectuate în afara orelor de vârf.

Această inițiativă este un pas natural în urma fuziunii tuturor operațiunilor mobile sub Telekom Romania Mobile Communications SA, ca societate care le-a absorbit, proces care s-a realizat la 1 decembrie 2017.”