1Password te Ajuta sa vezi daca Parolele Tale au fost Furate de Hackeri

1Password este cel mai bun utilitar pentru securizarea parolelor noastre, iar acum ofera si posibilitatea de a verifica daca parolele au fost compromise de hackeri.

1password iphone gratuit

1Password este una dintre cele mai bune aplicatii pentru securizarea parolelor, sau a oricaror altor informatii confidentiale pe care voi nu doriti sa le tineti departe de ochii curiosilor. Aplicatia este folosita de milioane de oameni de pe glob, iar recent a lansat o functie care ne ajuta sa aflam daca parolele noastre au fost furate vreodata de catre hackeri.

1Password a lansat un serviciu numit Pwned Passwords, acesta permitand verificarea parolelor noastre cu o baza de date de 500 de milioane de parole furate de catre hackeri. 1Password compara parolele noastre cu cele din respectiva baza de date si ne spune daca ele au fost compromise de catre hackeri si daca trebuie schimbate pentru a ne securiza conturile.

1Password ofera acest serviciu in momentul de fata prin intermediul website-ului 1Password.com, acolo fiind necesara cumpararea unui abonament care costa minim 3 dolari lunar. Diverse functii sunt oferite de un abonament 1Password pentru clienti, iar printre ele se numara si aceasta de verificare a parolelor pentru a vedea daca au fost compromise.

1Password sustine ca serviciul sau de verificare nu vede efectiv parolele noastre cand face verificarea, dar daca o parola este confirmata ca fiind compromisa, ea ar trebui schimbata. 1Password este prima aplicatie pentru securizarea parolelor, sau a altor date, care ofera un serviciu de acest gen si va recomand sa il incercati pentru a va securiza conturile.