1Password – un utilitar pe care trebuie sa il ai si care este oferit gratuit

8

1Password, una dintre cele mai populare aplicatii prin intermediul caruia pot fi salvate date in iDevice/Mac-urile noastre, este incepand de astazi disponibila cu 100% reducere in App Store-ul companiei Apple, insa pentru Mac-uri, versiunea pentru iOS fiind oferita gratuit de mult.

1Password este capabila sa memoreze pentru noi parole pentru orice fel de conturi, datele de logare pentru diverse website-uri, informatii despre carti de credit, practic orice fel de informatii care trebuie protejate in terminale si nu sunteti multumiti de un cod de siguranta.

HAVE YOU EVER FORGOTTEN A PASSWORD? 1PASSWORD CAN REMEMBER THEM ALL FOR YOU AND KEEP THEM SECURED BEHIND YOUR MASTER PASSWORD. YOU REMEMBER YOUR MASTER PASSWORD AND 1PASSWORD WILL REMEMBER THE REST. EVERY DAY THERE ARE NEW PASSWORDS TO REMEMBER. THEY ARE OFTEN FORGOTTEN. USING WEAK PASSWORDS OR RE-USING THEM MAKES IT EASY TO REMEMBER, BUT CRIMINALS LOVE IT WHEN YOU DO THIS. 1PASSWORD SOLVES ALL THESE PROBLEMS.

  • Generate strong, unique passwords for every site
  • Protect your data behind a single Master Password
  • Secure with military grade 256-bit AES encryption
  • Cryptographic operations use standard iOS libraries to ensure no security gaps or backdoors 
  • Auto-Lock keeps your data protected even if your device is lost or stolen

1Password este apreciat de catre persoane din lumea intreaga, foloseste criptate AES de 256 de biti pentru date, asa ca puteti fi siguri ca va pastreaza totul in siguranta.

Compania din spatele 1Password a decis sa-si ofere versiunea pentru Mac a aplicatiei pentru DOWNLOAD GRATUIT, in format universal, in App Store pentru o perioada limitata de timp si va recomand sa profitati de ocazie pentru a o descarca.

1password iphone gratuit