iPhone X: Clona Ieftina cu Functiia Uitata de Fani

iPhone X are astazi prezentata o clona fabricata in China care ne arata cat de multa dorinta exista pentru a vinde telefoane ce seamana cu cele ale Apple.

iPhone x clona buton home

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple in toamna anului trecut, iar clonele pentru noul telefon au inceput sa apara foarte rapid dupa ce el a fost pus in vanzare. Separat de acelea, avem si altele, iar uan dintre ele este prezentata in clipul video de mai jos, ea fiind, daca nu ma insel, chiar prima care are un buton Home, ceva ce iPhone X nu are.

Clona iPhone X are un panou frontal care seamana intr- anumita masura cu telefonul Apple, marginile sunt reproduse destul de bine, iar carcasa este ceva oarecum diferit. In ciuda acesor lucruri, vorbim despre o clona care costa numai 120 de dolari, de aproape 10 ori mai putin decat percepe compania Apple pentru telefoanele sale din seria iPhone X.

iPhone X este scump, dar clonele facute in China sunt extrem de ieftine, iar aceasta nu va pacali un fan Apple inrait, dar ar putea pacali de la distanta unii necunoscatori. Clonele iPhone X devin din ce in ce mai complexe, iar cea din imaginile de mai jos ne arata ca producatorii incearca sa ofere si functii pe care unii le mai doresc, adica un buton Home.