iPhone X: Asa Arata dupa 2 Luni de Folosire fara Carcasa

iPhone X este prezentat intr-o galerie foto dupa 2 luni de folosire fara carcasa pentru a ni se arata prin ce schimbari trece un telefon foarte scump.

iphone x 2 luni fara carcasa

iPhone X a fost lansat de catre compania Apple in noiembrie si este cel mai scump model al iPhone facut vreodata de catre cei din Cupertino, dar desigur ca nu este perfect. Pentru iPhone X compania Apple sustine ca foloseste materiale de calitate ridicata pentru a oferi un produs de lux la un pret pe masura, insa nu toata lumea este chiar atat de multumita.

In imaginile din acest articol puteti vedea cum arata un iPhone X dupa 2 luni de folosire fara carcasa, cei de la Gizmodo prezentand destul de bine cum se strica aspectul unui telefon de 1100 de euro. Vorbim despre multiple zgarieturi atat pe carcasa, cat si pe ecran, sau marginile laterale, acestea nefiind chiar atat de rezistente la contact.

iphone x 2 luni fara carcasa 2

iPhone X cu noua sa carcasa din sticla genera mai multe temeri privind craparea decat zgarierea, insa iata ca orice este posibil cand vine vorba despre folosirea fara protectie. In unele cazuri extreme se pare ca vopseaua dispare de pe marginile modelelor space gray ale iPhone X, insa aceste cazuri sunt foarte rare, din cate se pare pana in prezent.

iphone x 2 luni fara carcasa 4

Chiar si asa, iPhone X nu ar trebui folosit macar fara o husa de silicon pentru a-i proteja carcasa din sticla si marginile dein otel inoxidabil, acestea zgariindu-se, aparent, foarte usor. Este oricum de inteles de ce oricine si-ar dori sa foloseasca un iPhone X fara o carcasa de protectie, insa iata ca nu este chiar atat de indicat pentru un telefon de acest gen.

iphone x 2 luni fara carcasa 3

iphone x 2 luni fara carcasa 1