iPhone X: Nunti cu Persoane Homosexuale Folosite Drept Reclame

Apple uimeste intreaga lume prin promovarea iPhone X folosindu-se de nunti cu persoane de orientare homosexuala, o premiera pentru compania americana.

iPhone x reclama homosexuali

Intr-o miscare extrem de surprinzatoare, compania Apple a lansat astazi patru noi reclame pentru promovarea iPhone X si se foloseste de persoane homosexuale. Apple a promovat intotdeauna libertatea sexuala in cadrul angajatilor si foarte multi dintre ei au fost prezenti la paradele gay din SUA, dar acum vorbim si despre reclame in care Aooke promoveaza libertatea sexuala si acceptarea ei.

Primele 2 reclame prezinta un cuplu homosexual de barbati care se saruta in cadrul unei nunti, in timp ce urmatoarele 2 prezinta doua femei in exact aceleasi ipostaze. Stim deja ca exista multe state in care casatoriile homosexuale sunt permise, iar compania Apple nu face altceva decat sa arate lumii intregi ca dragostea poate fi de multe feluri, nu doar heterosexuala.

Trebuie sa recunosc faptul ca am fost extrem de uimit de aceste reclame si trebuie sa observ faptul ca sunt primele in care Apple promoveaza atat de clar libertatea sexuala. Completez si cu faptul ca Tim Cook a fost primul presedinte de companie mare care a recunoscut public faptul ca este de orientare homosexuala, iar cei care stiau asta probabil nu sunt uimiti sa vada reclamele.

https://youtu.be/IBI6RmCIPE0

https://www.youtube.com/watch?v=590u06pRCBI

https://www.youtube.com/watch?v=VjlNKiH1iBk

https://youtu.be/ym97-7QMJ0s