iPhone X: Nunti cu Persoane Homosexuale Folosite Drept Reclame

Apple uimeste intreaga lume prin promovarea iPhone X folosindu-se de nunti cu persoane de orientare homosexuala, o premiera pentru compania americana.

iPhone x reclama homosexuali

Intr-o miscare extrem de surprinzatoare, compania Apple a lansat astazi patru noi reclame pentru promovarea iPhone X si se foloseste de persoane homosexuale. Apple a promovat intotdeauna libertatea sexuala in cadrul angajatilor si foarte multi dintre ei au fost prezenti la paradele gay din SUA, dar acum vorbim si despre reclame in care Aooke promoveaza libertatea sexuala si acceptarea ei.

Primele 2 reclame prezinta un cuplu homosexual de barbati care se saruta in cadrul unei nunti, in timp ce urmatoarele 2 prezinta doua femei in exact aceleasi ipostaze. Stim deja ca exista multe state in care casatoriile homosexuale sunt permise, iar compania Apple nu face altceva decat sa arate lumii intregi ca dragostea poate fi de multe feluri, nu doar heterosexuala.

Trebuie sa recunosc faptul ca am fost extrem de uimit de aceste reclame si trebuie sa observ faptul ca sunt primele in care Apple promoveaza atat de clar libertatea sexuala. Completez si cu faptul ca Tim Cook a fost primul presedinte de companie mare care a recunoscut public faptul ca este de orientare homosexuala, iar cei care stiau asta probabil nu sunt uimiti sa vada reclamele.

https://youtu.be/IBI6RmCIPE0

https://www.youtube.com/watch?v=590u06pRCBI

https://www.youtube.com/watch?v=VjlNKiH1iBk

https://youtu.be/ym97-7QMJ0s

71 COMENTARII

  1. Peste tot se face diferenta. Ceea ce difera e gradul de acceptare de la o tara la alta. Daca la noi e extrem de mic, in tarile civilizate e mai mare, dar peste tot se face diferenta. Exemple sunt cu carul, de la SUA la Japonia.

  2. Ideea e sa nu ne intereseze ce face vecinul de la 3 sau vecina de la parter. Fiecare cu viata lui , nu ne privește deloc viata nimănui .
    La noi ne băgam nasul in viata fiecăruia si l-am omora daca s-ar putea daca nu e ca noi . Chiar daca noi ne batem femeile , ne batem copiii , sau ne spălam cand ploua ….

  3. Veți fi uimiți dacă ați știi câți homosexuali sunt și in România…Apple este un brand al tuturor iar comunitatea LGBT la nivel global e maaaaaaare 😀

  4. Rugați-vă că altceva NU mai e de făcut..?

    Ăștia cu ututencur NU mai au scăpare..?
    (Dar măcar să NU iasă Public cu o Reclamă la care se pot uita și Copii…(Nația lor de Muiș..ti

  5. exact. copiii trebuie protejati nu facuti sa creada ca traiesc intr o lume gresita. uie tim uie apple uie la circari. teatru ieftin.

  6. Asa ceva nu trebuie tolerat. Asa am tolerat psihopatii si ne omoara pe strada. Am dreptul sa nu fiu de acord cu homosexualii!

  7. Foarte bine că există toleranță dar asta nu înseamnă că trebuie să o arăți tuturor, având în vedere că pe unii îi deranjează să vadă intimități homosexuale.
    Similar, sunt lucruri naturale, dar care sunt neplăcute văzului de către alții, precum:
    – scobitul în nas în public
    – defecarea, urinarea (și altele care ies pe unde Tim intră)
    – scuipatul în public
    Etc

    Apple ar face bine să se concentreze pe tehnologie, nu pe prostii Sodomești și Gomorești.
    Gândiți-vă ce comentarii ar fi fost dacă Samsung ar fi promovat mizeriile astea? Dacă e de la Apple, pentru unii este SUPERB, și așa îi identificăm pe cei care au alte orientări.

  8. Mentalitate romaneasca de doi lei .. Injurii , injuraturi , asta denota o educație a la OTV , Cancan sau RomaniaTV . Daca nu esti sălbatic esti precis cine stie cum altfel . In 20 de ani poate unii vor accepta ca nu exista numai alb si negru in viata . Si daca exista gri care-i problema din moment ce ei vor doar alb sau negru . Ati fost vreodată in Europa de Vest , Canada , America , Australia ? De-abia așteptați sa va întoarceți in Vaslui , nu ?

  9. lasa ne pe noi la vaslui si de prin alte sate sa facem dragoste in vagin si drum bun intr o tara unde sa o faci doar in rect. ipocritule.

  10. De ce trebuie sa ne intereseze cine ce face ? Cu ce te afectează pe tine ca dl X e cu dlX si dnaY e cu dnaY in timp ce tu esti tu nevasta ta (glumesc bineînțeles , ai 16 ani)
    De ce atata răutate si venin in chestiuni care nu ne afectează viata noastră personală nu înțeleg .
    Doar sa ne băgam in seama aiurea si sa interzicem lucruri care nu ne privesc .

  11. Nu ma intereseaza cine cu cine se freaca , dar nu promova chestia asta scarboasa so vada copii si adolescentii care sunt cei mai mari fani ai telefoanelor
    ….ptu apple .mie scarba de brandu asta..no sa cumpat niciodata nmk de la ei..no sa finantez din banii mei asa ceva niciodata

  12. De la : nu-mi pasa e fac altii,la idoctrinarea oamenilor e diferenta.numai fiti pro asa ceva..una e sa nu iti pese ce fac lachee astia si alta e sa sustii asa ceva

  13. O companie de poponari, asta se stia, iar adeptii continua sa le ia apararea. Urmeaza zoofilii,pedofilii, ce ei nu au drepturi?

  14. Bai superwet.vad ca ai capu sec..lache aia sa se frece unde vor ei.dar sa nu promoveze asa ceva sa vada tinerii in crestere..ca tenjur acm

  15. Pentru ca atat le pot capun unora. Vad pe aici comentarii cu unele nume care sunt scoase dintr-o carte care guverneaza doar unele aspecte din viata unora. Dragi crestini din Romania, marea tara crestina, daca tot invocati Sodoma si Gomora aici, voi ati citit macar o jumatate din intreg continutul acelei carti? Hai sa va zic eu una faina. Vorbesc de barbati, in cazul in care un barbat se casatoreste cu o femeie, iar apoi afla ca femeia respectiva nu mai este fecioara, conform Bibliei, barbatul trebuie sa o omoare cu pietre in fata tuturor satenilor, cred ca asa scrie, daca-mi aduc bine aminte.
    Nu inteleg un lucru la marii credinciosi, voi aveti un creier sau nu? Eu cred ca da. Spre deosebire de animale, noi, oamenii, avem un creier si ratiune. Eu ar trebui sa m-apuc sa-mi omor femeia daca nu mai e virgina in momentul in care ma casatoresc cu ea doar ca asa scrie intr-o carte? Pe bune? Oare acea fiinta, ca se numeste Dumnezeu, Allah, Buda, sau ce o fi, ca pana la urma fiecare religie nu face decat sa sustina ca “ea” e cea “reala” si restul sunt “false”, asta a vrut entitatea respectiva sa facem? Sa ne omoram, uram intre noi? Sau cumva, baza fiecarei religii e iubirea?
    Hai sa fim seriosi, suntem o tara de inapoiati si ne meritam locul in toate clasamentele posibile. Vedem bine cum spala religia creierele unora, vedem bine ca in tara asta mai merg bine numai bisericile, casele de pariuri si coruptia. Mi-e sila. Maxim.

  16. Cand am vazut stirea mam gandit la pustii care sunt fani apple…cum sa creasca cu mentalitatea asta?
    No sa cumpar in veci ceva de la apple

  17. Superwet??esti un om care nu gandeste deloc…una e sa nuti pese alta e sa bagi cu japca promovare la spavanache…poate ca tu esti gen. Gel

  18. Crezi ca nu se poate iubi o persoana și fără sa i-o îndeși in rozeta de-i ies ochii și sa-l tragi de barba in același timp?

  19. Nu e vorba de acceptare, ci ca nu exista explicatie. Ce e gresit, gresit!
    Cum spunea si Sisu de la Parazitii.. nu trebuie sa dezbatem lucrurile absurde. Daca apa e uda, atunci e uda indiferent de cate minciuni s-ar promova pt.discreditarea adevrarului.

  20. Pana la urma reclama este pentru publicul american, deschis la astfel de imagini nu pentru idioții din România sau alte tari care altceva nu au de făcut decât sa se uite in fundul altora și ce fac cu el…. :))) Când o sa ne educam cu adevărat pentru a avea capacitate proprie de a gândi și de a nu ne lua după alte idiotenii bisericești si prejudecăți invocate din incultura altora, atunci ne vom da seama ca fiecare om din lumea asta are dreptul la dragoste de orice fel între (cel puțin) 2 adulti responsabili! Move on people!

  21. Comunitatea LGBTTQQIAAP+ nu e mare, e gălăgioasă și obține cam tot ce vrea de la oameni cărora le e frica sa fie numiți homofobi.

  22. Ce pretentii sa ai de la retarzii americani, elevii intra cu arme in scoli iar Donald vrea sa inarmeze profesorii, counter strike

  23. N-avem pretenții nici de la violatorii și hoții romani, dar ce sa faci, fiecare țara cu problemele ei… nu mai generalizați și încurcați borcanele in lipsa de contra argumente clare!

  24. Tu așa faci,te lingi cu femeia ta peste tot,i-o tragi pe strada,tipi cat te țin plămânii pe unde apuci că tu ai drepturi?Nu am văzut parade ale heterosexualilor,in schimb e plina lumea de parade grețoase-colorate gay.Putin îmi pasă mie ce face fiecare în intimitatea lui și cu cine,problema e că ei,majoritatea,simt nevoia sa se exteriorizeze,sa fie acceptați,bla…Referitor la reclamele astea pro Apple,sunt niste mizerii.

  25. Exact! Nu am nimic cu oamenii ăștia și mă bucur pentru ei că pot să se bucure de viață așa cum vor dar nu trebuie să îi văd.

    PS: e clar că ești hetero! ?

  26. Adica ii poti spune copilului tau ca poate fi normal, natural asa cum l-a creat Dumnezeu si cum dealtfel e fiziologic, biologic si singura varianta care poate da naștere unui om, sau anormal si-o …. si …. si …. si … Si el sa aleagă ce crede ca e bun pentru el.
    E ca si cum as spune normal e sa dai siguranta jos cand umbli la curent, sau poti sa iti bagi mainile direct in priza sa vezi defapt ce iti place.

    Ii vrei binele copilului te intreb? Esti sănătos la cap sa ii dai raul ca opțiune?
    Nu exista nimic bun in homosexualitate, iar daca argumentul e dragostea inseamna ca vina nu e a lui ci a celor confuzi care nu i-au explicat defapt ce e dragostea. Dragostea vine din Dumnezeu, nu e invenția umana…iar daca El a inventat-o are tot dreptul sa o pretindă in condițiile Sale… . Orice om sănătos care isi iubeste parinti si dragostea a învățat-o in familie, a practicato a întreținut-o va inteleg ca homosexualitate e si ramane o nebunie promovată nejustificat , sau justificat de cineva care vrea raul voit…ca bine nici pe departe.

  27. Nu, tocmai asta e ideea, tocmai ti-am demonstrat ca romanii utilizeaza biblia doar atunci cand vor ei si cum vor ei. Daca vrei, caut exact unde sunt pasajele respective si te convingi singur. Nu e decat o carte care se contrazice singura in multe concepte, si pot sa pun pariu ca nici macar ordinea Evangheliilor nu o stii, eventual ce urmeaza dupa Geneza. Chit ca nu sustin aceasta carte, am citit mare parte din ea tocmai ca sa am o baza pe care sa vorbesc, in schimb tu, ca mare credincios ce pretinzi a fi, din Romania, marea tara crestina si inapoiata, se pare ca nu ai prea mult habar de ce scrie acolo. Te rog sa citesti Deuteronomul, 22, apoi vezi cine face supozitii. Pe de alta parte, animalele au comportament homosexual ‘mult mai mult’ decat oamenii, daca putem spune asa, poti citi si despre asta. Faptul ca tu afirmi anumite lucruri fara sa ai vreo idee despre ce presupun, nu denota decat ca faci parte din ceea ce inseamna Romania, o tara fara vreun viitor.

  28. Dny/alții, ești prea îndoctrinat de biserica/idei incomplete sa poata avea cineva o discuție coerenta cu tine… Te-ai întâlnit tu cu Dumnezeu și ti-a povestit ce și cum, sau doar i-ai ascultat pe uni care zic ce le convine lor in numele Lui!? Așa cum Dumnezeu te-a creat pe tine cu ideile tale, așa m-a creat și pe mine sau pe alții, fiecare in felul lui, toți la fel de egali in drepturi și opțiuni! Cerceteaza-ti mai bine gândurile si sentimentele înainte sa jignești sau sa judeci pe alții! Religia, implicit Biserica, e o invenție umană, un fel de politica spirituală, creată in scopuri meschine folosind 80% adevăruri pentru a-și masca cele 20% (suficiente) de manipulare si controlul minții unora mai slabi! Credința intr-o forța superioară creaționistă (Dumnezeu pe întelesul majorității) e altceva! Ești inteligent, dar îți folosesti greșit percepția asupra lumii in care trăiești! Sper ca măcar sa încerci sa înțelegi ce spun și eu și sa treci peste blocajele prestabilite involuntar…

  29. Reproducerea sau responsabilitatea creșterii și educării copiilor e de la sine înțeleasa pentru toată lumea, altfel nu am mai fi aici, orice cuplu având posibilitatea asta într-un fel sau altul!

  30. bietu de tine, biblia nu e literatura sa ai habar de ce scrie in ea, de aia si faci confuzie in continuare… Biblia e o colectie de cărți care nu se contrazic ba din contra se completează pt ca e Cuvantul lui Dumnezeu. Deu 22:20 Dar dacă faptul este adevărat, dacă fata nu s’a găsit fecioară,
    Deu 22:21 să scoată pe fată la ușa casei tatălui ei; să fie ucisă cu pietre de oamenii din cetate, și să moară, pentrucă a săvîrșit o mișelie în Israel, curvind în casa tatălui ei. Să curăți astfel răul din mijlocul tău.
    Vechilu testament si îndeosebi pasajul la care faci referire se referă la Pacatul curviei care in dispensatia legii, era demn de moarte. Legea lăsată de Dumnezeu poporului evreu, popor ales. Cu alte cuvinte daca păcătuiești erai pasibil cu moartea justificat. Bun! In bunatatea lui Dumnezeu care e suveran, omul ar fi trebuit sa moara pt fiecare pacat, de la minciuna la curvie, la ucideri la ce vrei tu, insa pentru ca e Dumnezeu, pt ca omul nu poate tine legea si sa devină bun, a murit Hristos. Vezi cartea Evrei ce vb de vechiul legământ si noul legământ. Cu alte cuvinte spune Domnul Isus Mat 5:38 Ați auzit că s’a zis: „Ochi pentru ochi, și dinte pentru dinte.”
    Mat 5:39 Dar Eu vă spun: Să nu vă împotriviți celui ce vă face rău. Ci, oricui te lovește peste obrazul drept, întoarce-i și pe celalt.
    Renunța la lege in favoarea dragostei, modelul lui Hristos. Cat priveste pacatul de mai sus te invit sa citești Biblia mai departe sa te dai mare ca o stii si poate ca te si salvează, si mai mult vei vedea ce se intampla astazi pt o femeie care se dovedește ca a curvit: Matthew 5:32  Dar Eu vă spun că ori și cine își va lăsa nevasta, afară numai de pricină de curvie, îi dă prilej să preacurvească; și cine va lua de nevastă pe cea lăsată de bărbat, preacurvește. Cu alte cuvinte da- i pace, ca a ales sa fie păcătoasa, nu sa ii dai in cap. Asta gasesti in una din cele 4 evanghelii ale căror ordine te lauzi ca o stii dar nu ii cunosti conținutul.
    Iar legat de Homosexualitate vezi ce zice Biblia si ia seama ca Dumnezeu o zis asta nu, nu stiu ce savant.
    Rom 1:18 Mînia lui Dumnezeu se descopere din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu și împotriva oricărei nelegiuri a oamenilor, cari înădușe adevărul în nelegiuirea lor.
    Rom 1:19 Fiindcă ce se poate cunoaște despre Dumnezeu, le este descoperit în ei, căci le-a fost arătat de Dumnezeu.
    Rom 1:20 În adevăr, însușirile nevăzute ale Lui, puterea Lui vecinică și dumnezeirea Lui, se văd lămurit, dela facerea lumii, cînd te uiți cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Așa că nu se pot desvinovăți;
    Rom 1:21 fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulțămit; ci s’au dedat la gîndiri deșarte, și inima lor fără pricepere s’a întunecat.
    Rom 1:22 S’au fălit că sînt înțelepți, și au înebunit;
    Rom 1:23 și au schimbat slava Dumnezelui nemuritor într’o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare și tîrîtoare.
    Rom 1:24 De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăției, să urmeze poftele inimilor lor; așa că își necinstesc singuri trupurile;
    Rom 1:25 căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu, și au slujit și s’au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvîntat în veci! Amin.
    Rom 1:26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scîrboase; căci femeile lor au schimbat întrebuințarea firească a lor într’una care este împotriva firii;
    Rom 1:27 tot astfel și bărbații, au părăsit întrebuințarea firească a femeii, s’au aprins în poftele lor unii pentru alții, au săvîrșit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scîrboase, și au primit în ei înșiși plata cuvenită pentru rătăcirea lor.
    Rom 1:28 Fiindcă n’au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoștința lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minții lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.
    Rom 1:29 Astfel au ajuns plini de ori ce fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înșelăciune, de porniri răutăcioase; sînt șoptitori,
    Rom 1:30 bîrfitori, urîtori de Dumnezeu, obraznici, trufași, lăudăroși, născocitori de rele, neascultători de părinți,
    Rom 1:31 fără pricepere, călcători de cuvînt, fără dragoste firească, neînduplecați, fără milă.
    Rom 1:32 Și, măcar că știu hotărîrea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri, sînt vrednici de moarte, totuș, ei nu numai că le fac, dar și găsesc de buni pe cei ce le fac.
    Pentru alte lucruri dragul meu, citește Biblia mai departe…si nu te fa înadins ca nu stii, nu mie trebuie sa mi te justifici, te va întreba Dumnezeu la vremea potrivita. Sanatate pe toate fronturile posibile iti doresc!

  31. Citește Biblia si vezi ce vrea Dumnezeu sa zica in Numele lui, restul in afara de ce e scris da e îndoctrinare, e biserici, manipulare si prostime de populație.

    Dar probabil ca nu iti va conveni ce spune Cuvantul lui asa ca vei cauta un Dumnezeu mai pertinent mai moale, mai acceptabil. Nu exista, sau exista insa nu e Dumnezeu. E diavolul.

    Restul din partea mea…fa dragule ce vrei, eu si pana acum m-am păzit de nebuni, o fac si mai departe. Si multumesc lui Dumnezeu ca nici nu is greu de identificat, atat ca is din ce in ce mai multi si mai agresivi.

    Iar lăsând contextul spiritual deoparte, nu e nimic bun in homosexualitate, Nici macar firesc…aici e culmea si ma mir ca au tâmpit oamenii de o promoveaza.
    Vrei studii mediaale, psihologice, sociale…cercetările macar pe astea daca Biblia va îndoite ca e adevarata.
    Sanatate si tie si poti cauta si comentariu meu de mai sus ca s-ar putea sa iti prindă bine!