iPhone X Plus: EXCLUSIV, Primele Imagini cu Ecranul

iPhone X Plus are prezentate in exclusivitate primele imagini cu ecranul pe care LG il va produce pentru compania Apple si noul telefon mobil foarte asteptat.

iPhone X Plus imagini ecran

iPhone X Plus, sau iPhone XS Plus, indiferent cum vreti sa ii spuneti, are astazi prezentat in primele imagini ceea ce pare a fi noul ecran cu diagonala de 6.5 inch pe care compania Apple intentioneaza sa il implementeze. iPhone X Plus urmeaza sa fie succesorul iPhone X, iar cresterea diagonalei ecranului cu 0.7 inch este o miscare foarte interesanta pentru cei de la Apple, mai ales ca dimensiunile totale ale telefonului vor fi precum cele ale iPhone 8 Plus.

iPhone X Plus are ecranul si digitizerul prezentate direct dintr-o fabrica LG din Vietnam, acolo asiaticii facand o productie limitata, de test, pentru componentele viitorului telefon a companiei Apple. Puteti vedea ca vorbim despre ceva similar cu ceea ce exista in iPhone X in momentul de fata, iar asta nu e neobisnuit pentru ca iPhone X Plus urmeaza sa aiba exact acelasi design precum predecesorul sau, Apple neavand vreo intentie de a il schimba.

iPhone X Plus are pe una dintre componentele de interconectare un marcaj care indica faptul ca data de productie a ei este undeva pe la jumatatea lunii noiembrie, deci componenta pentru digitizer nu este chiar noua. Asta nu inseamna ca si ecranul in sine a fost produs atunci, LG putand doar sa foloseasca o componenta mai vecie pentru a produce prototipuri ale iPhone X Plus, lucru care a mai fost intalnit si la alte produse ale Apple.

iPhone X Plus imagini

iPhone X Plus – primele imagini cu noul ecran de 6.5 inch

iPhone X Plus va avea in continuare un decupajun ecrna, iar el pare sa fie surprinzator de mare in raport cu intregul ecran, lucru destul de neobisnuit, avand in vedere ca nu vor fi mai multe camere, iar diagonala ecranului creste. E deasemenea posibil ca in imagini sa vedem un iPhone X si nu un iPhone X Plus, insa deocamdata e greu de spus care e realitatea, dar sunt sigur ca vor aparea si multe alte imagini in urmataorele saptamani care vor elucida toate “misterele”.

iPhone X Plus este prezentat in a doua imagine de mai jos impreuna cu alte cateva unitati complet asamblate, imaginea fiind facuta pentru a ne arata cum arata prototipurile semi-complete facute de catre LG. Imagini de acest gen am vazut intr-o varietate de situatii cand se prezentau modele nelansate ale iPhone, asa ca e foarte posibil ca iPhone X Plus sa fie intr-adevar prezentat inaintea lansarii dintr-o fabrica a companiei Apple.

iPhone X Plus imagini 1

iPhone X Plus urmeaza sa fie lansat in toamna acestui an de catre compania Apple, insa pana atunci vom afla o varietate de informatii cu privire la acest nou telefon, care cu siguranta va fi extrem de asteptat. iPhone X Plus ar urma sa fie si primul model al iPhone care are un ecran cu diagonala atat de mare, o premiera interesanta la doar un an dupa alta privind diagonala ecranului iPhone.

47 COMENTARII

  1. Eu chiar prefer acel “decupaj” decât o margine groasa sus și una insesizabila jos , ar arată foarte nașpa , așa cum este acum X-ul …mie îmi place foarte mult . iPhone X și restul ce vor ieși pe piața anul asta , vor fi cele mai frumoase și complete iPhone -uri . De tot ce înseamnă Android nu zic nimic, pentru ca ei niciodată nu vor ajunge la nivelul iPhone , ori cum s-ar numi el…Samsung, LG, etc

  2. Pare mare.Poate am eu mâinile mai mici,dar sperăm că producătorii sa se oprească din a mari dimensiunea telefoanelor.Va fi interesant de văzut ce senzație va oferi un iPhone cu un ecran atât de mare(Știu,Samsung e de vină,Samsung a lansat trendul asta al telefoanelor cu ecrane mari)insa clar intimitatea nu își mai are rostul aici.

  3. Bă voi nu va simțiți bine dacă nu faceți miștouri, o zi, de una și de alta, a? Astia restul lumii când veți fi top nr1 in antutu și geekbench arunci sa va ridicați cu pretenții ?

  4. Posibil,nu zic nu,darie îmi pare extrem de mare,pentru mine(că dimensiune)iPhone x fara decupajul ăla ar fi telefonul perfect.Din păcate,au trecut vremurile în care telefonul putea fi purtat in buzunarul pantalonilor,fara să devină deranjant .

  5. Crezi ca unii nu dorm noaptea ca nu au scor f bun in Antutu si Geekbench ????
    Nu ne tr teste sintetice cu rezultate spectaculoase daca in viata reala esti praf la tot ( lucru dovedit iar si iar )
    Dar se pare ca pe unii ii încălzesc si “le tine de foame ” testele sintetice

  6. Atunci când telefonul merge bine doar in teste,e normal că tu sa prezinți testele respective drept funcții importante.

  7. La TV da , sunt buni , dar la mobile probleme pe banda rulantă…Hai sa zicem ca la Amoled nu au experienta Samsung , dar și la LCD e la fel ( si pe ala il fabrica de multi ani )

  8. Eu în acel decupaj văd multă tehnologie și arată bine. Spre deosebire de Samsung care după 7 luni nu este în stare să livreze Android Oreo. Trist!

  9. iar minti ah? eu zic ca este superb pt ca stiu useri si pe aici ce il vor cumpara gen Filip amfetamina etc….tu clar nu il vei cumpara…toata lumea a vazut asta

  10. E adevărat că Samsung nu le are deloc cu update urile , fie nu prea pot , fie nu isi dau silința destul (cine stie)….e trist intr-adevar
    Se putea scăpa sau minimiza acel decupaj dacă Apple investea mai mulți bani si lucra cu cei mai buni din cei mai buni …atata vreme cat lucrezi cu companii fără resurse financiare consistente si reduceri constante de preturi , rezultatul e iX , design urât, treaba de mântuială….de aceea are iX un vagon de probleme …..aici iti vine sa te dai cu capul de pereți
    P.S mai bine update uri stabile la câteva luni , decat update uri pe banda rulantă , pline de buguri si care incetinesc functionalitatea telefonului

  11. Să știi că e posibil sa ai dreptate,mai au de lucrat și la LCD,eu am G6 so are scăpări de lumina în partea de sus a ecranului.

  12. Ce produs nou nigga? E vb de acelasi produs doar cu display mai mare. Produs nou e Note fata de S series care vine cu ceva in plud, S pen facand diferenta. X plus va fi X 2017 cu ecran si baterie mai mare. Same old shit

  13. este un produs nou…cand cumperi iphone X de 5.8″ primesti unul de 6.5″??
    NU. este un produs nou diferit ce probabil va avea si un UI mai diferit asa cum au avut variantele Plus pana acum

  14. Complexitatea dintr-un display decupat ce iese din “obisnuit” este superba
    Cei ce vad doar linii drepte spun prrostul gust,oamenii mari vad genialitatea

  15. Mars ma :))) cat scandal ai făcut legat de Note 8 si S8+, de dimensiuni, de palete, de buzunare, de maini de maimuță ? iar acum cand Apple vine cu paleta asta de 6.5″ e superb ?

  16. Este că ai arata genial daca ai avea lipsa jumătate din craniu?Apropo…daca e așa cum spui tu,de ce când faci screenshot pe iPhone x,imaginea nu iese decupata?