Prima Pagina iPhone X iPhone X Plus – Iata ce Ecran Produce LG

iPhone X Plus – Iata ce Ecran Produce LG

iPhone X Plus va fi lansat in cursul anului 2018 de catre compania Apple, iar pentru el va fi produs un ecran urias de catre coreenii de la LG.

iPhone X Plus ecran LG

iPhone X Plus, sau iPhone XS Plus, este sigur de lansare in cursul anului 2018, iar compania Apple isi va diversifica intr-un final furnizorii de componente prin includerea celor de la LG in lantul de distributie. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, cei de la LG vor incepe sa furnizeze ecranele OLED ale iPhone X Plus in 2018, insa pentru iPhone X va ramane compania Samsung.

iPhone X Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.5 inch implementat de catre compania Apple, iar cei de la LG urmeaza sa produca in exclusivitate ecranele pentru acest model de telefon. Conform informatiilor aparite astazi, pentru iPhone X Plus urmeaza sa fie fabricate nu mai putin de 15 milioane de ecrane OLED de catre cei de la LG, cifra fiind una destul de mica pentru model.

iPhone X Plus va fi lansat de catre compania Apple in 2018 impreuna cu un nou model bazat pe iPhone X, care ar trebui sa aiba design identic, doar schimbari interne, cam cum se intampla cu telefoanele din seria S a Apple. Partea interesanta este ca iPhone XS, sau iPhone X 2018, urmeaza sa aiba ecranul OLED furnizat de catre compania Samsung in continuare, nu de LG.

iPhone X Plus – noul ecran de 6.5 inch va fi produs de LG

iPhone X Plus urmeaz sa fie lansat de Apple cu un ecran de 6.5 inch ca inlocuitor pentru iPhone 8 Plus, in timp ce un nou model bazat pe iPhone X va avea in continuare un ecran de 5.8 inch. Cei de la LG furnizeaza deja ecrane LCD pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, iar incepand din 2018 vor incepe sa furnizeze ecrane OLED, reducand intr-o mica masura dependenta de Samsung.

“Apple plans to diversify OLED models this year. Sources said LG Display is likely to produce larger 6.5-inch screens, while Samsung Display will focus more on producing smaller 5.8- or 6-inch screens. The first shipments will not be large, totaling about 15-16 million screens for the year. Samsung Display, the sole OLED supplier for the current iPhone X, produces more than 10 million screens per month.”

iPhone X Plus va avea ecrane OLED de la LG incepand din 2018, la un an distanta dupa ce Google a cumparat aceste componente pentru telefoanele sale si a avut o gama foarte diversificata de probeme. E posibil ca Apple sa fi refuzat sa cumpere ecrane OLED de la LG tocmai din acest motiv, insa iata ca incepand din 2018 o va face, iPhone X Plus urmand a aduce o schimbare majora pentru toti clientii Apple.

iPhone X Plus este privit de foarte multa lume ca fiind un nou experiment pentru compania Apple, iar asta din cauza dimensiunii foarte mari pe care urmeaza sa o aiba ecranul sau in 2018. Lansarea iPhone X Plus a fost anuntata de foarte multe zvonuri, deci intentiile celor de la Apple sunt clare, iar cu cat apar mai multe informatii, cu atat e mai clar ca telefonul isi va face aparitia.

 • Srb Srb

  Superb ! Asa cum Apple a umblat la cele cumparate de la samsung si au imbunatatit burn-in si acuratetea culorilor si brightness’ul, asa vor face si cu LG…nu va lasa Apple ceea ce are Pixel 2 XL…mai ales ca stiu deja problemele existente

 • Srb Srb

  Practic daca Apple va pune 80% din UI ipad….prin iPhone Plus 6.5″ ingroapa si pot scoate de la vanzare ipad mini

 • Srb Srb

  Deja de la iOS12…Apple poate scoate acele linii ce iti sugereaza swipe up si ctrl centre
  Dupa 1 an cam 80% din utilizatori vor stii cum merg gesturile
  Tot cu iOS12 sa puna posibilitatea pt cei precum admin, ce vor sa anuleze acel swipe up dupa ce s-a deblocat iphone+ eliminarea de hold pt a inchide aplicatiile deschise din background si sa fie ca pana la ios11…swipe up to close direct

 • Terrymada

  Da. N-ar fi rau cu swipe up direct to close pt backround. Momentan nu stiu de ce e necesara si apasarea aia intre pasi pt stergere din backround.

 • Terrymada

  Insa la deblocare e dubios sa elimine swipe up. Poate sa iti citeasca fata de o gramada de ori dar tu poate nu vrei sa il utilizezi sau sa il deblochezi ci doar sa iti afiseze notificarile…daca s-ar debloca automat ar trebui sa il folosesti neaparat sa citesti toate notificarile din toate sursele

 • mnaat

  Acum daca noi …. scoatem Iphone x plus , nu mai este paleta de pingpong , cum scotea concurenta note …. eeee pai mai Superb cum este ?!?!

 • Srb Srb

  Corect din cauza aceasta am zis sa puna o optiune. Cine vrea si cine nu vrea

 • Ar cam trebui sa scoată acele linii. Pe mine personal ma cam deranjează. Dar cu siguranta le vor lasă o perioada pentru ca utilizatorii sa se obișnuiască cu gesturile iPhone X.

 • Eu tot nu înțeleg de ce lumea inchide aplicațiile din background. Acele aplicații rămân acolo pentru ca următoarea data când le deschizi, aceasta vor avea nevoie de mai puțin timp pentru a se încărca și vor consuma și mai putina energie. Sistemul de operare este destul de inteligent încât sa știe când este nevoie sa închidă o anumită aplicație.

 • Dan Mihai

  Pentru ca lumea nu stie ca aplicatiile nu ruleaza in background pe iOS 😛 (cu mici exceptii).

 • Dan Mihai

  Prevad ca vor fi diferente vizibile intre ecranele fabricate de LG si cele de la Samsung.

 • Dan Mihai

  Tot sistemul de notificari si deblocare trebuia regandit pentru iPhone X. Trebuia, doar ca n-au fost in stare.

 • George89

  Cam da, oricum LG este pocnitoare la display uri in general, cu siguranță Apple a cumpărat de la ei pentru ca le a oferit un preț mai mic decât Samsung
  Nu e prima data când Apple face rabat de calitate și cumpăra de la firme de mana a 2 a

 • Dan Mihai

  Plm, isi merita fiecare banut telefoanele astea.