iPhone X Plus – Iata ce Ecran Produce LG

iPhone X Plus va fi lansat in cursul anului 2018 de catre compania Apple, iar pentru el va fi produs un ecran urias de catre coreenii de la LG.

iPhone X Plus ecran LG

iPhone X Plus, sau iPhone XS Plus, este sigur de lansare in cursul anului 2018, iar compania Apple isi va diversifica intr-un final furnizorii de componente prin includerea celor de la LG in lantul de distributie. Conform unor informatii aparute in cursul acestei zile, cei de la LG vor incepe sa furnizeze ecranele OLED ale iPhone X Plus in 2018, insa pentru iPhone X va ramane compania Samsung.

iPhone X Plus va avea un ecran cu diagonala de 6.5 inch implementat de catre compania Apple, iar cei de la LG urmeaza sa produca in exclusivitate ecranele pentru acest model de telefon. Conform informatiilor aparite astazi, pentru iPhone X Plus urmeaza sa fie fabricate nu mai putin de 15 milioane de ecrane OLED de catre cei de la LG, cifra fiind una destul de mica pentru model.

iPhone X Plus va fi lansat de catre compania Apple in 2018 impreuna cu un nou model bazat pe iPhone X, care ar trebui sa aiba design identic, doar schimbari interne, cam cum se intampla cu telefoanele din seria S a Apple. Partea interesanta este ca iPhone XS, sau iPhone X 2018, urmeaza sa aiba ecranul OLED furnizat de catre compania Samsung in continuare, nu de LG.

iPhone X Plus – noul ecran de 6.5 inch va fi produs de LG

iPhone X Plus urmeaz sa fie lansat de Apple cu un ecran de 6.5 inch ca inlocuitor pentru iPhone 8 Plus, in timp ce un nou model bazat pe iPhone X va avea in continuare un ecran de 5.8 inch. Cei de la LG furnizeaza deja ecrane LCD pentru telefoanele iPhone ale companiei Apple, iar incepand din 2018 vor incepe sa furnizeze ecrane OLED, reducand intr-o mica masura dependenta de Samsung.

“Apple plans to diversify OLED models this year. Sources said LG Display is likely to produce larger 6.5-inch screens, while Samsung Display will focus more on producing smaller 5.8- or 6-inch screens. The first shipments will not be large, totaling about 15-16 million screens for the year. Samsung Display, the sole OLED supplier for the current iPhone X, produces more than 10 million screens per month.”

iPhone X Plus va avea ecrane OLED de la LG incepand din 2018, la un an distanta dupa ce Google a cumparat aceste componente pentru telefoanele sale si a avut o gama foarte diversificata de probeme. E posibil ca Apple sa fi refuzat sa cumpere ecrane OLED de la LG tocmai din acest motiv, insa iata ca incepand din 2018 o va face, iPhone X Plus urmand a aduce o schimbare majora pentru toti clientii Apple.

iPhone X Plus este privit de foarte multa lume ca fiind un nou experiment pentru compania Apple, iar asta din cauza dimensiunii foarte mari pe care urmeaza sa o aiba ecranul sau in 2018. Lansarea iPhone X Plus a fost anuntata de foarte multe zvonuri, deci intentiile celor de la Apple sunt clare, iar cu cat apar mai multe informatii, cu atat e mai clar ca telefonul isi va face aparitia.