Samsung Galaxy S9: Functia mea Favorita, pe care o Vreau in iPhone

Samsung Galaxy S9 are functia mea favorita implementata si as vrea ca Apple sa o preia de la Samsung pentru a o oferi pentru telefoanele iPhone cat mai curand.

Samsung Galaxy S9 dex pad iphone

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat oficial in cursul zilei de ieri si stim deja toate informatiile importante in legatura cu noul telefon, dar si cu accesoriile. Samsung Galaxy S9 va avea in continuare un DeX Pad oferit de catre compania Samsung, iar cu ajutorul acestuia, telefonul va putea fi transformat intr-un calculator, daca utilizatorul are nevoie.

Samsung Galaxy S9 are prezentata in clipul video de mai jos functionalitatea oferita de catre acest DeX Pad, deci putem vedea cat de usor poate fi utilizat intregul sistem. Spre deosebire de accesoriul de anul trecut, noul DeX Pad pentru Samsung Galaxy S9 permite transformarea telefonului intr-un touchpad, pentru a controla mai usor interfata de calculator.

Samsung Galaxy S9 beneficiaza de suport extins pentru accesorii in acest DeX Pad nou, iar multumita transformarii telefonului intr-un touchpad, se cam elimina necesitatea de a folosi un mouse. Mai mult decat atat, Samsung Galaxy S9 poate sustine rezolutia 2K pe monitoare, fata de Full HD in trecut, deci vorbim despre o imbunatatire serioasa pentru cei care o vor.

Samsung Galaxy S9, la fel ca predecesorul sau, are in DeX Pad o functionalitate pe care doresc sa o vad in iPhone cat mai curand, compania Apple putand oferi ceva grozav pentru clienti. Samsung Galaxy S9, sau mai bine zis, seria de telefoane premiul ale Samsung este singura care ofara functionalitatea intr-un mod atat de bun si cred ca doar Apple poate oferi ceva similar.