Samsung Galaxy S9 si Ironizarea iPhone X

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat oficial, dar nu fara ca iPhone X sa fie ironizat de catre compania coreeana in fata celor prezenti la evenimentul din Barcelona.

Samsung Galaxy S9 ironizare iPhone X

Samsung Galaxy S9 a fost prezentat oficial in cursul zilei de ieri de catre compania coreeana, iar printre noutatile anuntate pentru toata lumea au fost introduse si cateva ironii vis-a-vis de iPhone X. Prima dintre ele a venit cand ecranul Samsung Galaxy S9 a fost prezentat, cei de la Samsung ironizand aici decupajul existent in ecranul iPhone X.

Samsung Galaxy S9 are deasemenea un cititor de amprente repozitionat sub camera, iar reprezentantii companiei n-au ratat ocazia de a ironiza faptul ca Apple a renuntat la functie. Pentru Samsung Galaxy S9 exista in continuare posibilitatea de a scana amprenta, in timp ce in cazul iPhone X avem un sistem de recunoastere faciala, imperfect.

“Take the fingerprint scanner for example, which we all know is one of the most popular ways we like to unlock our phones. Which is why we didn’t get rid of it. Instead we listed carefully to your feedback and we moved the fingerprint scanner directly below the camera.”