Prima Pagina eMAG eMAG: iPhone SE REDUS cu 1100 LEI, Pret ca de Black Friday

eMAG: iPhone SE REDUS cu 1100 LEI, Pret ca de Black Friday

eMAG are iPhone SE la preturi reduse cu 1100 de LEI pentru clientii din Romania, preturile finale aducand telefoanele la o valoare cel putin la fel de buna precum cea de Black Friday.

0

eMAG iPhone SE REDUS 1100 LEI Pret Black Friday

eMAG are iPhone SE disponibil cu reduceri bune pentru astazi, telefonul companiei Apple fiind in oferta celor de la eMAG cu preturi mai mici cu pana la 1100 de LEI in aceasta pagina, iar pretul final este cel putin la fel de bun precum cel la care a fost oferit de Black Friday de catre magazinul online.

eMAG are iPhone SE in diverse modele disponibile in momentul de fata, la pret mai mic decat in Apple Store-ul companiei Apple, deci nu veti plati mai mult pentru telefon in campania promotionala pentru ziua de azi, ci din contra, veti beneficia de preturi mai mici in mod standard.

eMAG vinde iPhone SE in aproape orice configuratie de spatiu de stocare si culoare in momentul de fata, reducerile de pana la 1100 de LEI fiind cele mai bune pe care le puteti gasi in acest moment in aceasta pagina, dar desigur ca ele sunt disponibile in limita stocurilor pe care magazinul le are acum.

eMAG nu vinde doar iPhone SE cu reduceri foarte bune in momentul de fata, ci si multe alte modele ale iPhone, iar in functie de ceea ce doriti sa cumparati puteti beneficia de pret redus cu pana la 1100 de LEI, deci aproape cat valoarea totala a unui iPhone SE vandut acum de catre magazinul online.

eMAG are si o multitudine de alte promotii interesante pentru acest weekend si va recomand sa urmariti oferta cu foarte mare atentie pentru a gasi reducerile bune.

Articolul anteriorLG G7: Clona iPhone X va fi Lansata in 2018
Urmatorul articolApple a Depus Marturie in fata Parlamentarilor Canadieni din cauza iPhone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.