LG G7: Clona iPhone X va fi Lansata in 2018

LG G7 va fi o clona a iPhone X, compania coreeana confirmand faptul ca intentioneaza sa lanseze noul telefon pe pietele globale in 2018, dupa o prezentare oficiala.

lg g7 clona iphone x 2018

LG G7 este un telefon pe care compania LG l-a prezentat in cadrul Mobile World Congress 2018 pentru un numar restrans de parteneri si jurnalisti, telefonul fiind o clona buna a iPhone X, care arata limitarile LG. Desi imediat dupa prezentare s-a spus ca LG G7 nu va fi lansat de catre compania coreeana pe piata, se pare ca telefonul este de fapt viitorul smartphone premium pe care ea intentioneaza sa il lanseze, chiar daca este o clona a iPhone X.

LG G7 a cam taiat relatiile cu jurnalistul israelian care a publicat un clip video al acestui smartphone, iar asta pentru ca prezentarea sa trebuia sa ramana secreta, din motive destul de evidente. E greu de spus cum va reactiona Apple dupa ce LG G7 va fi lansat si dupa ce se va convinge ca este o clona a iPhone X, LG fiind unul dintre cei mai importanti parteneri ai celor din Cupertino, iar acest telefon i-ar putea costa destul de multi bani pe termen lung.

LG G7 va fi lansat in 2018 ca o clona a iPhone X

LG G7 cu al sau decupaj in ecran, extrem de similar cu cel al iPhone X, are o rezolutie de 3120 x 1440 pixeli, cu rata de aspect 19.5:9, iar tipul de ecran folosit este OLED, el avand o diagonala de 6 inch. Partea interesanta este ca pana si angajatii care au dezvoltat LG G7 se plang de faptul ca el este o copie a iPhone X, dar ce poti face cand vanzarile nu-ti cresc, inovatia iti lipseste, iar alta solutie decat a copia un alt producator nu exista ?

“But I was wrong. According to several sources — and judging by the icy reaction Ynet reporter Guy Levy received from LG representatives following the video’s publication and viral spread — the phone depicted is in fact LG’s next flagship — the same Judy device detailed by VentureBeat last month.”

LG G7 are un chip Qualcomm Snapdragon 845, modele cu 4 GB si 6 GB RAM, camera duala cu deschidere f/1.6, posibil boxe stereo si alte cateva noutati care sa-l faca intr-adevar atractiv. LG G7 este o noua dovada a faptului ca lipsa de inovatie duce la copierea altor produse populare chiar si in cazul unor companii recunoscute in trecut pentru inovatiile aduse pe piata, insa daca Samsung a dovedit ca asta e calea spre succes, de ce sa nu o faca si altii ?