Prima Pagina iPhone iPhone – Aplicatiile cu care poti Face Poze Excelente

iPhone – Aplicatiile cu care poti Face Poze Excelente

iPhone Aplicatiile Bune Poze

Fotografia a inceput sa ocupe un rol din ce in ce mai important in planurile Apple privind dezvoltarea iPhone, iar anual avem parte de imbunatatiri majore in acest segment. Desigur ca o camera buna pentru iPhone este doar o parte din ecuatie, deoarece aplicatiile potrivite pentru terminalele noastre sunt cealalta parte, la fel de importanta.

Apple ne ofera o aplicatie standard Camera prin care sa inregistram poze prin AppStore, insa exista si multe alte optiuni mai bune pentru a le face. Intr-o noua sectiune a AppStore numita Your Photos Never Looked Better, compania Apple ne recomanda aplicatii cu care putem face poze mult mai bune decat oricare altele inregistrate pana acum.

iPhone – Aplicatiile cu care poti Face Poze Excelente

De la ProCamera, Adobe Photoshop Mix, ProCam 4 si pana la Obscura Camera, Pixelmator sau RAW by 500px, Apple ne recomanda o selectie excelenta de aplicatii pentru fotografie. Fiecare dintre aceste aplicatii contine functii speciale pentru a inregistra poze excelente folosind camerele disponibile in iPhone, ele imbunatatind simtitor experienta generala.

Mai mult decat atat, aceste aplicatii foto dedicate iPhone contin si o multitudine de functii pentru editarea pozelor dupa inregistrare. In aceasta idee, nu doar ca veti putea face poze excelente, ci le veti si putea modifica dupa bunul vostru plac pentru a arata cat se poate de bine inainte de a fi partajate catre prieteni prin retelele de socializare.

Noua sectiune de aplicatii poate fi accesata prin intermediul AppStore urmand acest link.

  • John McClane

    ProCam, Lumie (pentru poze cu copii) si Horizon sunt aplicatiile mele preferate. Incercati-le, poate va plac si voua.

  • Dabija

    Aveam Procam 4 care ulterior a devenit 5
    Dupa ce mi-am schimbat telefonul “ip6s” si am luat un 8, surpriza: nu-l mai pot downloda … doar pe bani !!!
    Cat am avut 6s am resoftat tele de n’ ori si era acolo aplicatia !!! Dar acum i-mi cere bani din nou !!!! A mai patit careva asa ceva !? 😠