iOS 11.3 Beta 4 vs iOS 11.2.6 – Vestea Buna pentru iPhone si iPad

iOS 11.3 beta 4 si iOS 11.2.6 sunt comparate pentru a ni se arata o veste buna de care utilizatorii iDevice-urilor se vor putea bucura dupa lansarea oficiala.

iOS 11.3 Beta 4 performante iOS 11.2.6 iPhone iPad

iOS 11.3 beta 4 a fost lansat aseara de catre compania Apple, iar astazi il vedem intr-o comparatie pe care un youtuber o face cu iOS 11.2.6 pentru toata lumea. In cele trei clipuri video de mai jos puteti vedea iOS 11.3 beta 4 comparat cu iOS 11.2.6 pe iPhone 5S, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 si iPhone 8, iar rezultatele sunt surprinzatoare.

iOS 11.3 beta 4 are, in mod surprinzator, performante mai bune decat cele ale iOS 11.2.6, aceasta fiind prima versiune din serie care are performante mai bune decat una publica. Mai exact, iOS 11.3 beta 4 este mai rapid in deschiderea unor aplicatii si rularea anumitor functii, in timp ce iOS 11.2.6 doar tine pasul cu el in alte task-uri in utilizarea telefoanelor iPhone.

Acest lucru se observa foarte usor la iPhone 5S si iPhone 6, care sunt si cele mai vechi modele de telefoane ale companiei Apple, insa iOS 11.3 beta 4 avand performante mai bunepe cam toate modelele.. Desigur ca cu cat ne apropiem mai mult de iPhone 8, performantele iOS 11.3 beta 4 devin cu atat mai bune, dar trebuie sa ai si un  telefon nou pentru a profita de performantele bune.

iOS 11.3 a avut performante mult mai bune in prima versiune lansata de catre compania Apple, insa iata ca in iOS 11.3 beta 4 ele sunt similare, dar nu la acelasi nivel, deocamdata. Desigur ca iOS 11.3 beta 4 este, dupa cum ii spune si denumirea, o versiune beta a sistemului de operare, asa ca pana in momentul lansarii versiunii finale ar trebui sa se imbunatateasca si mai mult performantele.

19 COMENTARII

  1. Pe iphone 6s se vede de pe luna ca 11.2.6 e mai rapid … ce e asa surprinzator !?
    Faptul ca Apple le incetineste incet si sigur de la o versiune la alta !? Asta se stie de mult … Apple rullz …

  2. pe 11.2.6 face id chiar nu da erori . pe iphone x singura pbm intalnita a fost la baterie , aceleasi ore si la usage si standby , problema a fost ca am incarcat eu o imagine din icloud de pe iphone 8. un reset si gata .exceptional

  3. Am rugămintea sa ma lămurească cineva. Instalez versiune beta, fac backup având versiunea beta. După care presupunem ca instalez versiunea oficială in urma unui restore sau update. Voi putea folosi backup ul făcut in versiunea beta pe versiunea oficială ? Mulțumesc ! De asemenea, pot face update fără restore de la beta la 11.3 oficial când va apărea ?

  4. Nu inteleg…Cum se face ca versiunile beta sunt intodeauna mai rapide decat cele mai vechi, oficiale, de la ios 9 incoace? Pana aici totul e bine… Dar apoi, versiunea finala apare in mod uimitor si surprinzator ca fiind mai inceata, atat decat beta-ul cat si decat cea oficiala mai veche!
    ( asa a fost si cu 9.2.1 la 9.3 beta, dupa cu 10. nu mai stiu cat la 10.1.16669 etc )
    Morala: Apple nu vrea numai sa iti iei un telefon nou, ci si sa te faca sa crezi ca Tim Cook si colegii lui sunt cei mai buni prieteni ai tai, ca ia te uita ce bine iti optimizeaza iphone-ul tau din 2013! ( versiunea finala = facebook ~ 10 secunde de reactie la atingere + 25 secunde pana se incarca postarile neamului )