iOS 11.3 beta 4 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.3 beta 4 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind disponibila pentru instalare acum.

iOS 11.3 beta 4

iOS 11.3 beta 4 a fost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Compania Apple a anuntat acum aproximativ doua saptamani toate noutatile iOS 11.3, insa separat de ele au fost descoperite si alte cateva schimbari importante inca din prima versiune beta a sistemului de operare.

iOS 11.3 beta 4 vine acum pentru ca Apple vrea sa lanseze iOS 11.3 in cursul acestei luni, deci nu vom avea mult de asteptat pana cand ea va fi disponibila. Intre timp cei de la Apple vor testa iOS 11.3 de-a lungul unei varietati de versiuni beta pentru a fi siguri ca implementeaza cum trebuie sistemul care dezactiveaza functia de reducere a performantelor.

iOS 11.3 beta 4 a fost lansat pe iPhone si iPad

Separat de functia pentru dezactivarea reducerii performantelor pe iPhone, iOS 11.3 nu aduce altceva important pentru Romania, asa ca nu va asteptati sa vedeti schimbari majore. Desigur ca aici vorbim doar despre informatiile anuntate de catre compania Apple pentru iOS 11.3 si descoperite pana acum, deoarece exista posibilitatea sa fie oferite alte schimbari carea sa si fie utile pentru noi.

Apple a lansat impreuna cu iOS 11.3 beta 4 si tvOS 11.3 beta 4 si macOS High Sierra 10.13.4 beta 4.

13 COMENTARII

  1. Eu înțeleg că iei bani de la eMAG să le faci reclamă, dar te umpli de penibil, crede-mă. Nu e absolut nicio reducere la Galaxy S7, cu atât mai puțin de 1000 de lei. Pur și simplu îți bați joc de cititori

  2. Asta i-am spus si eu vis a vis de asa zisele reduceri de la eMAG si nu mi-a publicat comentariile. Daca asa se intelege informarea corecta a cititorilor, eu unul renunt la aceasta aplicatie.

  3. Si mai nou, mi-a blocat accesul la comentariile legate de articolele despre eMAG. Nu pot scrie comentarii si nu pot vedea comentariile celorlalti la aceste articole.

  4. Confirm si eu in ceea ce priveste articolele despre emag, de exemplu eu urmaream de mult castile airpods de la emag, pret 799 lei, articolul cu redurea magnifica de la emag a fost publicat de minim 4 ori, mereu acelasi pret…cand scriam ca nu exista reducere si acesta este pretul de minim 3 luni minse stergea comentariul…acestea sunt efectele comunismului, publicam doar ce ne convine….

  5. Bine da voi nu v-ați prins ca la eMAG toate produsele au niște reduceri pur teoretice? Sunt mai multe produse cu preț redus decât cu preț normal.

  6. Acuma lăsați omul sa scrie articolele cum dorește, trebuie sa facă si el bani din ceva, Doar ca noi știm cum sta treaba si gata. Produsele Apple nu au reducere niciodată sau dacă o au e după o perioada foarte lunga. Eu am luat iPhone 7 cu 3200 lei si acuma după un an jumate e 2700.