WhatsApp, Facebook: Anuntul INCREDIBIL facut Azi

WhatsApp, Facebook, Instagram sunt in centrul atentiei astazi din cauza unui anunt incredibil facut in SUA cu privire la cele trei platforme foarte populare.

WhatsApp Facebook Instagram anunt incredibil

WhatsApp, Facebook, Instagram si poate Facebook Messenger sunt in centrul unui nou scandal, compania BlackBerry actionand in judecata compania americana pentru incalcarea unor brevete de inventie proprii. Blackberry acuza WhatsApp, Facebook si Instagram de faptul ca foloseste tehnologii de mesagerie text care au fost brevetate de catre compania Blackberry in trecut, ea avand o plangere de 117 pagini depusa la o instanta americana.

WhatsApp, Facebook si Instagram incalca brevete de inventie inregistrate pentru tehnologii folosite pentru Blackberry Messenger in trecut, iar acum Facebook va trebui sa se apere in instanta in fata acuzatiilor. Blackberry sustine ca functiile de mesagerie din WhatsApp, Facebook si Instagram au fost copiate dupa ce s-au dovedit a fi foarte populare pentru Blackberry Messenger, iar daca asta e adevarat, atunci Facebook va avea mult de platit in viitor.

WhatsApp, Facebook si Instagram – anuntul incredibil facut astazi

WhatsApp, Facebook si Instagram spune ca are brevetate nu doar tehnologii pentru trimiterea de mesaje, citirea lor, etc, ci si pentru criptarea mesajelor care sunt trimise intre utilizatori prin platforme. Mai mult decat atat, inclusiv tehnologia de includere a jocurilor in platformele de mesagerie WhatsApp, Facebook si Instagram este ceva ce Blackberry sustine ca a fost furat de la ea, impreuna cu alte elemente de interfata vizibile pentru utilizatori.

WhatsApp, Facebook si Instagram ar fi copiat de la Blackberry inclusiv functiile de afisare a orei trimiterii mesajelor, aplicarea de tag-uri pentru prieteni si poze, ori felul in care arata notificarile trimise utilizatorilor. Practic Blackberry sustine ca aproape toate platformele de mesagerie ale WhatsApp, Facebook si Instagram au fost copiate de la ea, lucru care va trebui dovedit in instanta, asa ca va fi o lupta foarte dura intre cele doua companii.

WhatsApp, Facebook si Instagram sunt cele mai populare platforme de socializare si mesagerie de pe planeta, asa ca atacul Blackberry are o logica, insa ramane de vazut daca exista si adevar in spatele acuzatiilor. Ca raspuns, Facebook spune ca Blackberry a devenit penibila, nu mai poate inova si vrea sa stoarca bani de la ea.

3 COMENTARII