WhatsApp: Schimbarea SECRETA pe iPhone si Android

WhatsApp are implementata o schimbare secreta si foarte importanta pentru iPhone si Android, compania americana pregatind modificarea de ceva vreme pentru noi.

WhatsApp stergere mesaje android iphone

WhatsApp continua sa uimeasca utilizatorii cu o modificare extrem de importanta pentru o functie disponibila in iPhone si Android, aceasta fiind folosita de catre un numar mare de utilizatori din lumea intreaga. Vorbesc despre functia care permite stergerea mesajelor trimise catre alte persoane in conversatiile facute prin intermedul WhatsApp, aceasta fiind implementata in cursul anului 2017 si fiind foarte importanta pentru multi dintre utilizatori.

WhatsApp permite stergerea oricaror mesaje care au fost trimise cu maxim 5 minute inainte, iar foarte multa lume apreciaza aceasta functie deoarece ii scuteste de foarte multe batai de cap mcu mesaje trimise gresit. Ei bine, pentru ca functia este atat de populara si pentru ca lumea a cerut mai mult, compania WhatsApp a decis sa extinda perioada de timp in care pot fi sterse mesajele, noua perioada de timp fiind de 68 minute si 16 secunde.

WhatsApp – schimbarea secreta pentru o functie importanta a iPhone si Android

WhatsApp va permite stergerea oricaror mesaje trimise cu maxim 68 de minute si 16 secunde inainte catre o alta persoana intr-o conversatie, deci perioada de timp pentru stergerea mesajelor este crescuta substantial. Modificarea aceasta foarte importanta a fost descoperita intr-o versiune beta pentru Android a aplicatiei WhatsApp, insa avand in vedere importanta sa foarte mare, ea va fi oferita inclusiv in aplicatia pentru iPhone, dupa ce va fi testata temeinic.

WhatsApp are aceasta functie extrem de utila pentru iPhone si Android, insa ceea ce nu spune compania este ca daca un mesaj a fost retrimis catre o alta persoana, stergerea de catre cel care l-a trimis, nu va sterge si mesajul retrimis. Aceasata este o problema a functiei WhatsApp pentru stergerea mesajelor trimise, dar era imposibil ca o functie de acest gen sa fie chiar perfecta, iar utilizatorii WhatsApp trebuie sa fie constienti de existenta acestei limitari pentru functie.

WhatsApp va testa cel mai probabil aceasta schimbare cateva saptamani inainte de a o oferi.