Alexa Rade din Senin, Sperie Clientii

Amazon Alexa a inceput sa rada din senin si sa sperie utilizatorii care nu inteleg ce se intampla cu boxele inteligente ale companiei americane.

alexa rade boxa amazon

Alexa, asistentul personal din boxele inteligente ale companiei Amazon, are o mica problema care a inceput sa cam sperie clientii marelui retailer american zilele trecute. Puteti vedea in clipul video de mai jos ca Alexa incepe sa rada de una singura in timp ce sta linistita pe masa, iar asta ar speria orice persoana, unii clienti plangandu-se indelung pe retelele de socializare.

Amazon este constienta de aceasta problema, cel mai probabil dupa ce Alexa a inceput sa rada singura si pentru unii dintre angajatii companiei care folosesc produsul acasa. Compania americana sustine ca problema ar fi data de faptul ca asistentul personal ar intelege in mod gresit unele expresii ale utilizatorilor si ar incepe sa rada cand nu ar trebui sa faca asta.

In aceasta idee, cei de la Amazon intentioneaza as schimbe comanda care ii ordona boxei inteligente sa rada, cu una care sa nu mai fie chiar atat de usor de interpretat de catre software. Desigur ca problema in sine este una stupida, dar foarte curioasa din moment ce pana acum nu s-a intamplat nimic, deci cineva a invatat inteligenta artificiala cum sa rada de una singura.

“We’re aware of this and working to fix it. “We are also changing Alexa’s response from simply laughter to ‘Sure, I can laugh,’ followed by laughter.”

Alexa din boxele inteligente Amazon a fost extrem de laudata de catre toti clientii care au cumparat produsul, iar asta pentru modul foarte inteligent in care functioneaza.