Prima Pagina WhatsApp Messenger WhatsApp a fost Actualizata Noaptea Trecuta

WhatsApp a fost Actualizata Noaptea Trecuta

WhatsApp a fost actualizata noaptea trecuta de catre compania cu acelasi nume, utilizatorii putand instala noua versiune a aplciatiei chiar in acest moment.

WhatsApp Actualizata Noaptea Trecuta

WhatsApp este cea mai mare retea de mesagerie de pe planeta, iar noaptea trecuta o noua actualizare a fost lansata pentru aplicatia disponibila pentru utilizatorii iPhone. Versiunea noua a aplicatiei WhatsApp este acum disponibila in AppStore.

WhatsApp a implementat in primul rand posibilitatea de a adauga ora si stickere pentru locatii in momentul in care editam clipuri video, sau poze, din interfata standard de editare. Mai mult decat atat, aplicatia WhatsApp permite cautarea de persoane direct din interfata grupurilor unde sunt afisate informatiile privind respectiul grup.

Toate functiile de mai sus au fost oferite intr-o actualizare anterioara de pe 28 februarie, compania americana rezolvand astazi probleme de functionare pentru ele.

 • When editing a photo or video, tap the smiley icon to add time or location stickers.
 • From group info, you can now search the list of group participants

Aplicatia WhatsApp Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

 • ioan

  salutare,
  vreau sa va intreb de ce atunci cand in app store apar actualizari pentru aplicaţii eu le vad doar dupa o zi sau mai multe?acum la whatsap,apare ca ultima actualizare a fost acum o ora,insa in secţiunea actualizari nu apare noua versiune.trebuie sa fac o setare ceva?

 • kla

  Pt ca Apple adăuga update-urile in app store dupa ora 8 dimineața, in US. Cum intre noi si ei sunt minim 7 ore, e normal sa sa întâmple asta. Iti recomand sa deschizi zilnic app store dupa ora 15:00.

 • Daniel Razvan

  … ca sa simplific puțin as zice diferența de fus orar, între SUA și țara noastră :)))

 • ioan

  am înțeles acum. Dacă în loc de România setez:Us. O să văd actualizările la timp? sau nu are nicio legătură asta? m-am gândit că poate am eu o problemă cu contul. Și nu înțelegeam din ce cauză nu văd actualizările în momentul în care inclusiv pe idevice se scrie despre ele. Și sunt uneori situații când trec chiar și trei zile până ce îmi apar

 • kla

  Nu. Trebuie sa iti faci alt cont apple si acolo alegi US. Doar ca asa, vei vedea anumite aplicații ce nu sunt disponibile pt noi si te vei frustra, probabil 🙂

 • ioan

  deci nu are efect dacă schimb acum țara și regiunea. Mulțumesc