WhatsApp a fost Actualizata Noaptea Trecuta

WhatsApp a fost actualizata noaptea trecuta de catre compania cu acelasi nume, utilizatorii putand instala noua versiune a aplciatiei chiar in acest moment.

WhatsApp Actualizata Noaptea Trecuta

WhatsApp este cea mai mare retea de mesagerie de pe planeta, iar noaptea trecuta o noua actualizare a fost lansata pentru aplicatia disponibila pentru utilizatorii iPhone. Versiunea noua a aplicatiei WhatsApp este acum disponibila in AppStore.

WhatsApp a implementat in primul rand posibilitatea de a adauga ora si stickere pentru locatii in momentul in care editam clipuri video, sau poze, din interfata standard de editare. Mai mult decat atat, aplicatia WhatsApp permite cautarea de persoane direct din interfata grupurilor unde sunt afisate informatiile privind respectiul grup.

Toate functiile de mai sus au fost oferite intr-o actualizare anterioara de pe 28 februarie, compania americana rezolvand astazi probleme de functionare pentru ele.

  • When editing a photo or video, tap the smiley icon to add time or location stickers.
  • From group info, you can now search the list of group participants

Aplicatia WhatsApp Messenger este disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.

Articolul precedentAlexa Rade din Senin, Sperie Clientii
Articolul următorSamsung Galaxy S9 vs iPhone X – Primul Drop Test
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.