Facebook Messenger: Doua NOI Functii Descoperite

Facebook Messenger are doua noi functii descoperite in aplicatiile pentru iPhone si Android, ele aducand schimbari pe care unii dintre utilizatori le cer de cativa ani.

Facebook Messenger NOI Functii Descoperite

Facebook Messenger este intr-un constant proces de modificare si imbunatatire de catre compania americana Facebook, astfel ca recent au fost descoperite doua noi functii importante pentru utilizatori. Prima functie noua a Facebook Messenger a fost furata de la Snapchat, ea permitand trimiterea de poze si clipuri video care dispar dupa o anumita perioada de timp, ceva ce utiizatorii Snapchat au de ani si ani de zile, iar acum vor avea in platforma Facebook.

Facebook Messenger va afisa poza, sau clipul video, trimisa de catre noi in interfata de chat doar pana cand persoana vede mesajul, dupa vizualizarea sa continutul disparand complet, asa cum se intampla in Snapchat. Facebook Messenger ar putea avea implementata si o limita de timp pentru afisarea pozelor, sau clopurilor video, dar deocamdata compania Facebook nu s-a gandit sa ofere functionalitatea in acest mod, asa ca ramane de vazut cum va evolua.

Facebook Messenger poze mesaje dispar

Facebook Messenger: doua noi functii descoperite

Facebook Messenger va avea deasemenea reimplementata functia care permite setarea statusului nostru pentru celelalte pesoane care folosesc platforma, astfel ca ele vor putea vedea cand suntem online, sau nu. Facebook Messenger a mai avut aceasta functie implementata, ea a fost scoasa, insa acum se pare ca va reveni, deci vom putea sta ascunzi de persoanele de care dorim sa ne ascundem, insa nu vom putea vedea nici daca alte persoane sunt online, sau nu.

Facebook Messenger disponibilitate

Facebook Messenger va avea aceasta noua functie disponibila in meniul de setari pentru aplicatie, asa ca de acolo o vom putea configura pentru utilizare in functie de ceea ce dorim sa facem, dar nu uitati ca stand ascunsi, nu vedeti nici ce fac altii. Facebook Messenger are aceste noi functii implementate in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru iPhone si Android, dar ele deocamdata nu au fost activate de catre companie, si nici nu se stie cand vor fi.

2 COMENTARII

  1. Degeaba copiază toată aceste funcții de la Snapchat, tinerii nu se mai întorc la facebook, ar trebui să gândească funcții pentru bătrânii care au rămas