eMAG: 1500 LEI Pret REDUS la iPhone X astazi

eMAG are iPhone X la pret redus cu pana la 1500 de LEI in magazinul online, ofertele de astazi pentru telefonul mobil fiind atat de bune incat ar fi pacat sa le ratezi.

eMAG 1500 LEI Pret REDUS iPhone X

eMAG incepe saptamana cu reduceri excelente la iPhone X, telefonul mobil premium al companiei Apple fiind vandut cu reduceri de pana la 1500 de LEI in aceasta pagina, in momentul de fata fiind disponibile in stoc toate modelele vandute de catre compania Apple, deci nu va trebui sa asteptati cateva saptamani dupa livrarea unei comenzi plasate.

eMAG vinde in momentul de fata cel mai dorit model al iPhone cu reduceri de 1500 de LEI aplicate, iPhone X fiind in atentia tuturor fanilor Apple de pe intregul globl, mai ales in conditiile in care ofera tehnologii de ultima oara care nu sunt disponibile intr-o forma similara in telefoanele Android concurente disponibile pe pietele globale.

eMAG vinde modelele noi ale iPhone X cu reduceri de pana la 1500 de LEI astazi, magazinul online avand in aceasta pagina toate aceste unitati, insa desigur ca si modele resigilate sunt disponibile pentru cei interesati, reducerile pentru acestea din urma fiind ceva mai mici, insa preturile de vanzare au deasemenea o valoare mai mica.

eMAG nu are doar iPhone X disponibil cu reducere de pana la 1500 de LEI, ci so zeci de alte modele ale iPhone, care sunt deasemenea vandute cu variate reduceri foarte bune, oferta magazinului online fiind extrem de variata, astfel incat puteti gasi aproape orice va doriti, daca sunteti in cautarea unui telefon mobil astazi.

eMAG are deasemenea o gama variata de alte reduceri in cursul lunii martie, asa ca puteti cumpara aproape orice va doriti astazi.

Articolul precedentiPad: Apple Pregateste Lansarea Noilor Modele in 2018
Articolul următorFacebook Messenger: Doua NOI Functii Descoperite
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.