iOS 11.3 beta 5 a fost lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.3 beta 5 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare putand fi instalata chiar acum pe terminale.

iOS 11.3 beta 5

iOS 11.3 beta 5 a fost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple, noua versiune a sistemului de operare fiind oferita pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru platforma iOS. Compania Apple a anuntat acum aproximativ doua saptamani toate noutatile iOS 11.3, insa separat de ele au fost descoperite si alte cateva schimbari importante inca din prima versiune beta a sistemului de operare.

iOS 11.3 beta 5 vine acum pentru ca Apple vrea sa lanseze iOS 11.3 in cursul acestei luni, deci nu vom avea mult de asteptat pana cand ea va fi disponibila. Intre timp cei de la Apple vor testa iOS 11.3 de-a lungul unei varietati de versiuni beta pentru a fi siguri ca implementeaza cum trebuie sistemul care dezactiveaza functia de reducere a performantelor.

iOS 11.3 beta 5 a fost lansat pe iPhone si iPad

Separat de functia pentru dezactivarea reducerii performantelor pe iPhone, iOS 11.3 nu aduce altceva important pentru Romania, asa ca nu va asteptati sa vedeti schimbari majore. Desigur ca aici vorbim doar despre informatiile anuntate de catre compania Apple pentru iOS 11.3 si descoperite pana acum, deoarece exista posibilitatea sa fie oferite alte schimbari carea sa si fie utile pentru noi.

Apple a lansat impreuna cu iOS 11.3 beta 5 si tvOS 11.3 beta 5 si macOS High Sierra 10.13.4 beta 5.