eMAG: Galaxy S7 la PRET REDUS cu 1200 de LEI

eMAG pentru smartphone-urile Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge ofera reduceri de pana la 1200 de LEI in acest weekend pentru clientii interesati.

0

eMAG Galaxy S7 PRET REDUS 1200 LEI

eMAG are incepand de astazi telefoanele Samsung Galaxy S7 la preturi care sunt cu 1200 de LEI mai mici decat in mod obisnuit, seria de telefoane a companiei Google fiind disponibila in aceasta pagina pentru cei interesati sa cumpere aceste modele care inca ofera o experienta buna pentru folosire zilnica.

eMAG are in momentul de fata toate modelele Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge care sunt puse in vanzare de catre compania Samsung, telefoanele putand fi cumparate intr-o varietate de combinatii in ceea ce priveste spatiu de stocare si culorile, deci exista optiuni multiple.

eMAG are in momentul de fata doar telefoane Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge noi disponibile cu reduceri de 1200 de LEI in aceasta pagina, reducerile aducand telefoanele la preturi mai mici decat cele care erau practicate imediat dupa Black Friday, deci vorbim despre oferte extrem de bune.

eMAG nu vinde doar Samsung Galaxy S7 si Samsung Galaxy S7 Edge cu reduceri foarte bune in momentul de fata, cai si foarte multe alte modele de telefoane, astfel ca vorbim despre promotii excelente pe care fanii Samsung le pot gasi in momentul de fata in magazinul online din Romania.

eMAG, separat de telefoanele Samsung din oferta, are reduceri bune si la multe alte produse, in special inaintea Zilei Femeii.