Windows 10: Microsoft te OBLIGA sa faci ce URASTI

Windows 10 ii va obliga pe utilizatori sa faca exact ceea ce urasc, Microsoft anuntand ca aceasta schimbare extrem de stupida este testata chiar acum.

Windows 10 Microsoft OBLIGA faci URASTI

Windows 10 nu este un sistem de operare perfect, insa Microsoft vrea sa il faca si mai prost prin implementarea unei schibmari pe care multi dintre utilizatori ar putea sa o urasca din start, pentru ca e foarte stupida. Conform unor informatii furnizate astazi de catre Microsoft, compania intentioneaza sa-i oblige pe utilizatori sa foloseasca browserul Microsoft Edge din Windows 10 atunci cand deschid link-uri folosind aplicatia Windows Mail din sistemul de operare.

Windows 10 pemite acum deschiderea link-urilor din Windows Mail in orice browser predefinit, insa Microsoft stie ca oamenii urasc Edge, ca il evita, asa ca vrea sa ii oblige sa faca exact ceea ce urasc, fara sa-i pese. Schimbarea aceasta stupida gandita de catre Microsoft este testata in momentul de fata pentru a fi oferita in mod oficial in Windows 10 la un moment dat, iar asta va genera cu siguranta extrem de multe plangeri din partea unui numar mare dintre utilizatori.

Windows 10 – Microsoft te va obliga sa faci exact ce urasti

Windows 10 deja forteaza utilizatorii Cortana sa foloseasca Bing pentru cautarile vocale, in locul Google Search, asa ca aceasta schimbare ar fi la fel de stupida, daca Microsoft va decide sa o impuna pentru utilizatorii sai. Microsoft are o istorie destul de veche in ceea ce priveste schimbarile stupide facute in sistemul de operare, cu ignorarea dorintelor utilizatorilor, asa ca putina lume va fi uimita sa vada ca Windows 10 va forta utilizatorii sa faca exact ceea ce urasc.

“For Windows Insiders in the Skip Ahead ring, we will begin testing a change where links clicked on within the Windows Mail app will open in Microsoft Edge, which provides the best, most secure and consistent experience on Windows 10 and across your devices.”

Windows 10 ingreuneaza modificarea browserului predefinit pentru a deschide link-uri folosind browserele web instalate in calculatoare, iar cei de la Microsoft au defaimat Google Chrome in fel si chip, inclusiv prin reclame. Aceasta noua schimbare testata pentru Windows 10 este de departe cea mai stupida si disperata masura pentru a forta cresterea gradului de utilizare al browserului Edge, insa cred ca Microsoft va invata iar ca nu e bine sa-i obligi pe oameni sa faca ceva ce nu vor.

14 COMENTARII

  1. Este rapid,dar nu-i de ajuns. In mare parte este useless,de exemplu folosesc DPI-ul in Chrome la valoarea de 90%,in Edge ma forteaza sa aleg dintre 100%,apoi urmatorul prag este 75% ceea ce este un scris prea mic. Ar mai fi si altele…..

  2. Eu o folosesc.
    O decizie pe care o regret…daily.
    Dar m-am obișnuit….

    Mai nou, am ales W 7 pro , 4 dolari cu licența pe eBay.
    Zona gri , dar îl acceptă.

  3. Îmi vine sa rad…văd ca va plângeți de ceea ce impune Windows…pai de ce nu PLÂNGEȚI când vedeți ca la Apple absolut totul este IMPUS ?!?

  4. Good point Askforme ;).
    Asta este una din cele mai mici probleme ale windowsului(pacat ca nu exista un program asemanator pt pc).
    Mai dou daca ai placa de sunet 5.1 o vede 2.1.

  5. Exact așa face Apple când obligă utilizatorul să deschidă linkurile cu Safari only.
    Asta nu este o decizie proastă? Nu este obligația clientului de a face ceea ce poate nu vrea?

  6. Da, eu chiar perseverez de 2 ani jumate in a nu instala alt browser in windows 10. Si e chiar ok cu edge. Nu acelasi lucru pot spune despre editiile mai vechi windows, acolo e pe dos, folosesc chrome, opera sau firefox, internet explorer e jale.

  7. Windows are o foarte lunga istorie a chixurilor inca de pe vremea cand nu era decat o interfata grafica nu un sistem de operare independent (se lansa din DOS sau alt sistem similar), De departe varianta cea mai reusita a fost XP, nici 7 nu este de lepadat,dar au avut mai multe esecurri decat succese, Millenium, Vista si acum 10 care este tot mai peticit si mai stufos.