WhatsApp: Doua SURPRIZE MAJORE Confirmate

WhatsApp are astazi confirmate doua surprize majore pentru aplicatia detinuta de catre compania Facebook, ele fiind asteptate de catre foarte multa lume.

WhatsApp Doua SURPRIZE MAJORE Confirmate

WhatsApp este intr-un constant proces de imbunatatire, compania Facebook dorind sa le ofere utilizatorilor sai doar cele mai bune functii pentru utilizarea aplicatiei pe iPhone si Android, iar acum aflam despre doua surprize foarte interesante. Prima dintre ele are legatura cu o functie mai veche despre care v-am vorbit deja cand v-am spus ca WhatsApp urmeaza sa implementeze o schimbare ce va permite inregistrarea de mesaje audio fara a tine selectat tot timpul butonul de inregistrare.

WhatsApp are aceasta noua functie aproape pregatita pentur lansare, cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru Android avand sistemul pregatit si aparent complet functional pentru utilizatorii interesati sa il foloseasca. WhatsApp se gandeste ca foarte multa lume va dori sa poata trimite rapid mesaje fara a fi obligata sa tina degetul pe butonul de inregistrare tot timpul, iar aceasta schimbare importanta rezolva problema, imbunatatind experienta de utilizare.

whatsapp surprize noi

WhatsApp – doua surprize majore confirmate

WhatsApp nu are doar aceste surprize, deoarece Facebook pregateste deasemenea o schimbare foarte importanta care vine sa rezolve problemele de functionare pe care aplicatia le-a avut in anumite situatii. Conform celor care urmaresc cu mare atentie evolutia platformei de mesagerie, WhatsApp a fost deja interconectata cu serverele Facebook in cel putin o tara europeana, platforma urmand a functiona prin ele pentru a nu mai pica prea curand in utilizare.

WhatsApp a avut diverse probleme in trecut si a mai picat ocazional, insa compania Facebook vrea sa rezolve aceasta problema prin transferarea intregii platforme catre serverele sale, care sunt capabile sa faca fata traficului mare. Nu se stie cat va dura procesul de transferare a continutului platformei WhatsApp catre serverele Facebook pentru ca totul sa functioneze prin ele, dar cel mai probabil perioada nu va fi lunga.

WhatsApp are aceste schimbari testate deocamdata in versiunea beta a aplicatiei, asa ca ramane de vazut cand vor ajunge in cea finala.