eMAG: iPhone 8 la PRET REDUS cu 900 LEI de Stock Busters

eMAG vinde iPhone 8 si iPhone 8 Plus la preturi mai mici cu pana la 900 de LEI in campania Stock Busters de astazi, ofertele fiind excelente astazi.

eMAG iPhone 8 PRET REDUS 900 LEI Stock Busters

eMAG deruleaza de astazi campania de reduceri Stock Busters, si are oferte noi pentru telefoanele iPhone 8 si iPhone 8 Plus, ele beneficiind de preturi mai mici cu 900 de LEI in aceasta pagina pentru o serie de telefoane mobile care a fost lansata in toamna anului trecut de catre cei de la Apple, ea fiind in continuare foarte noua pe piata pentru a avea reduceri de acest gen.

eMAG are in momentul de fata toate modelele iPhone 8 si iPhone 8 Plus pe care compania Apple le vinde pentru clientii din lumea intreaga, reducerile de pana la 900 de LEI permitandu-le fanilor sa cumpere orice isi doresc fara a astepta cateva saptamani livrarea telefonului dorit, indiferent de combinatia de culoare si spatiu de stocare pe care o au.

eMAG are modelele noi ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus vandute cu reduceri surprinzator de bune pentru „varsta” telefoanelor mobile, ofertele din aceasta pagina permitandu-i oricui sa se bucure de o promotie excelenta, acestea oferite de catre magazinul online fiind totusi disponibile pentru o perioada limitata de timp in tara noastra, asa cum se intampla de obicei.

eMAG are multe promotii bune la iPhone 8 si iPhone 8 Plus in momentul de fata, insa aceasta este doar o parte din oferta de telefoane iPhone care se bucura de reduceri de pana la 1700 de LEI, magazinul online avand grija sa le ofere clientilor doar cele mai bune reduceri pentru telefoanele mobile premium, indiferent de producatorul de la care vin.

eMAG are totusi si alte reduceri foarte bune, separat de telefoane mobile, lista de promotii ale magazinului online fiind foarte vasta si merita analizata.

Articolul precedentOrange. 20 martie. Reduceri Speciale Online la Telefoane
Articolul următoriPhone X: Avans de 2 ani in fata Android cu Face ID
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.