Prima Pagina Samsung Galaxy S9 Samsung Galaxy S9 este Vandut cu EXTRA Reducere in Romania

Samsung Galaxy S9 este Vandut cu EXTRA Reducere in Romania

Samsung Galaxy S9 este vandut cu extra reducere in Romania, preturile pentur noul telefon mobil al coreenilor fiind substantial reduse pentru cei interesati.

Samsung Galaxy S9 EXTRA Reducere Romania

Samsung Galaxy S9 face parte dintr-o campanie extrem de interesanta in Romania, unde oricine este interesat sa-l cumpere o poate face prin buy back si cu extra reducere in aceasta pagina pana la sfarsitul lunii. Cand Samsung Galaxy S9 a fost anuntat de catre compania Samsung, coreenii au promovat ideea de buy back pentru telefoanele care sunt vandute la preturi mai mari decat seria anterioara, aceasta fiind o metoda de a mai reduce costurile.

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat de catre compania Samsung va urmand a fi vandut la preturi preferentiale pentru buy back, iar daca acest lucru este adevarat, sau nu, va trebui sa aflati singuri. Desi Samsung Galaxy S9 face parte dintr-o campanie in care este vandut la cu extra reducere la buy back, evaluarea acestuia este facuta in magazin de catre un reprezentant, asa ca nu veti sti in avans ce fel de suma va poate fi oferita pentru telefon.

Samsung Galaxy S9 este vandut la buy back cu EXTRA reducere in Romania

Samsung Galaxy S9 este disponibil acum pentru cumparare in toate versiunile pe care compania Samsung le-a anuntat oficial pentru vanzare, astfel ca in aceasta pagina veti putea vedea care sunt conditiile pentru a beneficia de oferta. Inclusiv extra reducerea oferita pentru Samsung Galaxy S9, separat de pretul de buy back, este surprinzator de buna, compania Samsung avand dorinta de a vinde cat mai multe modele ale acestui nou smartphone.

Samsung Galaxy S9 este prezentat de analisti ca avand vanzari cu pana la 30% mai mici decat cele inregistrate pentru seria anterioara, iar asta din cauza lipsei noutatilor si a pretului ceva mai mare. Ofertele acestea cu buy back si extra reducere pentru Samsung Galaxy S9 au menirea de a impulsiona utilizatorii sa cumpere unitatile in cantitati cat mai mari, dar va fi interesant de vazut cam cata lume va fi confinsa sa profite de aceste oferte.

 • Popescu Cristi

  La ce preturi oferă mai bn îl faci cadou

 • The Only One

  Sa fii nebun sa dai click pe linkurile astuia ca sa-si scoata niste bani.

 • Java

  Coreini disperati

 • Storecheck

  Am fost la Orange cu S8-ul meu pt buyback, in ideea precomenzii pt S9. Mi-au oferit 300 Euro. A doua zi l-am vandut pentru 2000 lei, la 30 de minute dupa ce l-am pus pe olx. Deci aia cu buyback e o jignire. Exista si se face, dar la preturi de mai bine pastrezi aparatul.

 • Secrets

  cum se face ca la samsung galaxy sa il cumperi de pe emag si la altele postari sa cumperi de pe emag sunt inchise comentarile? cumva o jignire de rasism la cine detine site-ul? ordinari sunt fanii apple….

 • Asta depinde de la un magazin la altul, e posibil ca in unele magazine sa obtii un pret mai bun decat in altele.

 • Razvan

  Niciodată la buy back nu vei primi mai mult ca la revânzare. La orange s8 este valorificat la 400 euro dacă achiziționezi s9.

 • Razvan

  Ăștia de la samsung bagă reduceri peste reduceri ca nu se cumpara…

 • akai

  Buyback este o aiureala dar depinde ce doresti sa faci iesi mult mai in castig daca il vinzi

 • Storecheck

  Nu contest ce spui, dar ala de la Park Lake s-a uitat pe o grila din PC si a spus ca e maximul pt s8, in orice stare s-ar afla. Poate ca al meu, cumparat pe 20 Apr 2017, avea o grila de nivelul ala, tinand cont ca aveam cam 10 luni. Poate de acolo……

 • Roasted Wookie

  Nope. peste vreo 3-4 luni cand scade pretul.

 • Roasted Wookie

  ai avut noroc ca l-ai dat la 2000. Is multi care vin cu oferte de pret de samsari gen 1600 lei…si mai au si tupeu sa macane daca ii refuzi…retarzi

 • Storecheck

  Probabil ca am avut noroc…dar era impecabil si poate d aia. L am dat cu o saptamana inainte sa mi vina 9le. Si am stat cu un 5s pe care as fi acceptat 300 eur cu placere de la Orange :)))))))