Samsung Galaxy S9 este Vandut cu EXTRA Reducere in Romania

Samsung Galaxy S9 este vandut cu extra reducere in Romania, preturile pentur noul telefon mobil al coreenilor fiind substantial reduse pentru cei interesati.

13

Samsung Galaxy S9 EXTRA Reducere Romania

Samsung Galaxy S9 face parte dintr-o campanie extrem de interesanta in Romania, unde oricine este interesat sa-l cumpere o poate face prin buy back si cu extra reducere in aceasta pagina pana la sfarsitul lunii. Cand Samsung Galaxy S9 a fost anuntat de catre compania Samsung, coreenii au promovat ideea de buy back pentru telefoanele care sunt vandute la preturi mai mari decat seria anterioara, aceasta fiind o metoda de a mai reduce costurile.

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat de catre compania Samsung va urmand a fi vandut la preturi preferentiale pentru buy back, iar daca acest lucru este adevarat, sau nu, va trebui sa aflati singuri. Desi Samsung Galaxy S9 face parte dintr-o campanie in care este vandut la cu extra reducere la buy back, evaluarea acestuia este facuta in magazin de catre un reprezentant, asa ca nu veti sti in avans ce fel de suma va poate fi oferita pentru telefon.

Samsung Galaxy S9 este vandut la buy back cu EXTRA reducere in Romania

Samsung Galaxy S9 este disponibil acum pentru cumparare in toate versiunile pe care compania Samsung le-a anuntat oficial pentru vanzare, astfel ca in aceasta pagina veti putea vedea care sunt conditiile pentru a beneficia de oferta. Inclusiv extra reducerea oferita pentru Samsung Galaxy S9, separat de pretul de buy back, este surprinzator de buna, compania Samsung avand dorinta de a vinde cat mai multe modele ale acestui nou smartphone.

Samsung Galaxy S9 este prezentat de analisti ca avand vanzari cu pana la 30% mai mici decat cele inregistrate pentru seria anterioara, iar asta din cauza lipsei noutatilor si a pretului ceva mai mare. Ofertele acestea cu buy back si extra reducere pentru Samsung Galaxy S9 au menirea de a impulsiona utilizatorii sa cumpere unitatile in cantitati cat mai mari, dar va fi interesant de vazut cam cata lume va fi confinsa sa profite de aceste oferte.