YouTube: Functia SECRETA pe care o vei Iubi

YouTube testeaza in momentul de fata o noua functie secreta pe care foarte multi dintre utilizatori o vor iubi, ea fiind extrem de apreciata in pana acum.

YouTube Functia SECRETA Iubi video fereastra

YouTube testeaza in momentul de fata o noua functie extrem de interesanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, aceasta fiind gandita pentru a ne oferi o experienta foarte interesanta de a urmari clipuri video in platforma. Puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata functia pe care compania YouTube o testeaza in momentul de fata, ea permitand vizualizarea de clipuri video in ferestre chiar in website, pe calculatoarele noastre.

YouTube a implementat aceasta functionalitate pentru aplicatiile mobile de ceva vreme, asa ca a ofer functionalitatea si pe website-uri este o surpriza pe care foarte multi o vor aprecia cu siguranta. Practic, YouTube va permite vizualizarea de clipuri video in ferestre in timp ce cauta alte clipuri video in cadrul platformei, deci teoretic experienta de folosire a website-ului urmeaza sa fie mult imbunatatita de catre compania americana in curand.

YouTube – functia secreta pe care o vei iubi

YouTube functie secreta video fereastra

YouTube testeaza functia in momentul de fata pentru un anumit numar dintre utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind activata automat de catre companie, fara ca vreo setare sa fie disponibila undeva deocamdata. Practic, utilizatorii YouTube trebuie sa initieze vizualizarea unui clip video, iar atunci cand apasa pe orice fel de element din pagina si sunt directionati spre alta pagina, clipul video pornit va fi micsorat in partea dreapta a ecranului si va continua sa ruleze.

YouTube permite oprirea si pornirea clipurilor video in ferestre, trecerea la un alt clip video dintr-o lista de redare, fereastra putand fi inchisa foarte rapid de catre utilizatori pentru a vedea si alte clipuri video din platforma. Testul pentru aceasta noua functie a YouTube este facut de catre companie in vederea oferirii functionalitatii din aplicatiile iOS si Android pentru calculatoare, dar e greu de spus cat va dura pana cand functia va fi oferita la scara larga, daca cumva va fi limitata la abonatii RED.