eMAG: 2 Milioane de Produse la Reducere de Paste

eMAG are incepand de astazi reduceri de Paste la peste 2 milioane de produse din oferta, reducerile fiind de pana la 50% pentru o gama foarte variata de produse.

eMAG 2 Milioane Produse Reducere Paste

eMAG a dat astazi startul campaniei Easter Sales, adica ofera foarte multe reduceri de pana la 50% la peste 2 milioane de produse din propria oferta, campania fiind, dupa cum ii spune si numele, dedicata Pastelui. In aceasta pagina au cei de la eMAG toate ofertele pe care orice client din Romania le poate vedea in momentul de fata, o gama atat de vasta de produse fiind oferita in promotie, incat e greu de crezut ca vreun roman nu si-ar gasi ceva de cumparat.

eMAG a anuntat inca de ieri faptul ca aceasta campanie cu promotii pentru Paste, denumita Easter Sales, incepe pe data de 27 martie si dureaza pana pe data de 9 aprilie, cosul Iepurasului putand fi umplut cu foarte multe cadouri bune. De la cosmetice si pana la telefoane, masini de spalat, televizoare, laptop-uri si multe alte produse electronice, eMAG are in oferta sa o gama extrem de variata de produse de care oricine poate profita.

eMAG este cel mai mare magazin online din Romania, iar aceasta campanie promotionala Easter Sales aduce practic oferte pentru cam toate produsele disponibile in oferta magazinului online in acest moment. eMAG are in aceasta pagina listate toate promotiile de care oricine se poate bucura si cred ca nu exista vreo persoana care sa poata spune faptul ca nu exista oferte foarte bune pentru macar unele dintre produsele magazinului.

eMAG are 2 milioane de produse la reducere de Paste

eMAG va avea in oferta pentru Paste telefoane mobile dintre cele mai variate, de la iPhone X si pana la Samsung Galaxy S8, iar daca vanzarile vor merge prost, poate vom vedea si Samsung Galaxy S9 pe acolo. Exista desigur si foarte multe modele de laptop-uri in oferta, de la MacBook-uri si pana la cele ale Lenovo, Dell, sau HP, reducerile fiind de pana la cateva mii de LEI in cazul unora dintre modelele care sunt in oferta magazinului online eMAG.

eMAG pentru campania de reduceri Easter Sales are desigur si foarte multe televizoare cu reduceri neasteptat de bune, astazi ele fiind mai ieftine cu pana la 20.000 de LEI, sute de modele fiind in stoc. Nu trebuie trecute cu vederea in aceasta pagina nici tabletele, smartwatch-urile, accesoriile pentru telefoane mobile, bratarile de fitness, gadget-urile pentru case inteligente si foarte multe alte produse electronice pe care eMAG le are acum in oferta.

eMAG are foarte multe produse in oferta sa si as putea scrie mii de cuvinte spunandu-va la ce veti gasi oferte incepand de astazi, dar cred ca v-as ocupa timpul degeaba cand puteti verifica singuri. eMAG va actualiza cel mai probabil produsele pe care le ofera pana pe data de 9 aprilie pentru cei care cauta oferte de Paste, asa ca analizati cu mare atentie totul pentru a gasi doar promotiile cele mai bune de care puteti profita de astazi.