Google Maps: Jocul Special Lansat de 1 Aprilie

Google Maps a lansat un joc special de 1 aprilie pentru utilizatorii din lumea intreaga, compania americana oferind o noua ocupatie pentru toata lumea.

Google Maps Joc Special 1 Aprilie

Google Maps a lansat de 1 aprilie un nou joc pentru utilizatorii din lumea intreaga care folosesc platforma si nu, nu este o pacaleala, ci un joc pe care-l puteti incerca in urmatoarea saptamana oricand doriti. Google Maps ofera Where’s Waldo? in urmatoarea saptamana pentru toti cei care folosesc platforma pe iPhone, Android, sau calculatoare, jocul companiei americane putand fi incercat chiar acum prin simpla deschidere a aplicatiei.

Google Maps are in imaginea animata de mai jos prezentat o parte din jocul Where’s Waldo? pe care utilizatorii il pot incerca de astazi, compania americana oferindu-le utilizatorilor ceva cu car sa isi mai ocupe timpul. Google a implementat jocul in platforma Google Maps ca una dintre pacalelile sale de 1 aprilie, insa titlul va ramane disponibil permanent in cursul saptamanii viitoare pentru toti utilizatorii interesati sa il joace.

Google Maps – jocul special lansat de 1 Aprilie

Google Maps joc 1 aprilie

Google Maps a implementat pentru jocul Where’s Waldo? nu doar personajul principal, ci si unele dintre personajele secundare care se regasesc in celebra serie de carti pentru copii, care este populara in SUA, si nu numai. Google Maps ii ajuta pe utilizatori sa navigheze prin diverse locatii din intreaga lume multumita acestui joc, totul fiind gandit pentru a-i tine pe utilizatori cat mai ocupati atunci cand sunt interesati sa fie directionati spre o anumita locatie.

Google Maps a implementat deasemenea posibilitatea de a folosi Google Assistant pentru directionare catre anumite locatii in acest joc, asa ca incearca sa le aduca in atentia utilizatorilor toate serviciile importante. Google Maps are peste 1 miliard de utilizatori activi in lumea intreaga, asa ca acest joc va atrage cu siguranta atentia unui numar foarte mare de utilizatori care vor dori sa se bucure de ceea ce a creat compania Google pentru 1 aprilie.

Google Maps nu va fi singurul serviciu care va avea ceva nou de 1 aprilie, compania Google pregtind si alte surpriza.