Prima Pagina iOS 11 iOS 11.4 Public Beta 1 a fost Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.4 Public Beta 1 a fost Lansat pe iPhone si iPad

iOS 11.4 public beta 1 a fost lansat pentru iPhone si iPad de catre compania Apple in aceasta seara, utilizatorii interesati putand face instalarea in acest moment.

iOS 11.4 Public Beta 1 iPhone iPad

iOS 11.4 public beta 1 a fost lansat pe iPhone si iPad de catre compania Apple la doar o zi dupa ce iOS 11.4 beta 1 a fost oferit dezvoltatorilor de aplicatii pentru platforma iOS. Acum toti utilizatorii iPhone si iPad interesati sa testeze iOS 11.4 o pot face in propriile terminale prin instalarea iOS 11.4 public beta 1, actualizarea fiind oferita gratuit de Apple.

Din pacate nu prea exista foarte multe noutati descoperite in iOS 11.4 beta 1, compania Apple parand sa fi lansat aceasta actualizare doar pentru a rezolva diverse probleme de functionare. Puteti instala iOS 11.4 public beta 1 folosindu-va de acest tutorial, procedura fiind identica pentru ca Apple nu a schimbat modalitatea de instalare a sistemului de operare pe iPhone si iPad.

  • catalin

    Buna seara !

  • catalin

    Am și eu o întrebare de ce nu mi se mișcă chestia aia unde scrie operatoru de rețea și îmi rămâne blocată am un iPhone x

  • rundown

    O fi ramas intepenita de la frig. Pune telefonul pe caloriferul cald. Poate o sa isi dea drumul si se va misca.