Samsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, NOUL Procesor in Dezvoltare

Samsung Galaxy Note 9 are un posibil nou procesor in dezvoltare in momentul de fata, compania coreeana intentionand sa il aduca pe piata in urmatoarele luni.

Samsung Galaxy Note 9 NOUl Procesor

Samsung Galaxy Note 9 ar putea fi lansat de catre compania Samsung cu un procesor nou, ea avand in momentul de fata in proces de dezvoltare un chip nou, superior celui folosit in Samsung Galaxy S9. Mai exact, vorbim despre un chip Exynos 9820 pe care compania Samsung il are in momentul de fata in proces de dezvoltare, ea putand sa-l implementeze in Samsung Galaxy Note 9 chiar in vara acestui an, cand va lansa telefonul.

Samsung Galaxy Note 9 este anuntat de catre Samsung ca venind cu un sistem imbunatatit de inteligenta artificiala, asa ca noul chip 9820 ar putea avea aceasta imbunatatire in raport cu cel 9810. Stim totusi si ca Samsung Galaxy S9 sufera din cauza problemelor cu autonomia bateriei dupa integrarea noului chip 9810, asa ca un nou chip 9820 pentru Samsung Galaxy Note 9 ar putea aduce imbunatatiri mari si pentru consumul de energie.

Samsung Galaxy Note 9 ar putea avea un nou procesor

Samsung Galaxy Note 9 NOU Procesor

Samsung Galaxy Note 9 nu va avea totusi performante mai bune decat cele ale Samsung Galaxy S9 pentru ca nu se asteapta o versiune imbunatatita a chip-ului Snapdagon 845 de la Qualcoom, iar performantele nu trebuie sa difere mult. Totusi, Samsung Galaxy Note 9 ar putea oferi o experienta mai buna in folosirea functiilor si aplicatiilor bazate pe inteligenta artificiala si ar putea avea o autonomie mult mai buna, asa cum are Samsung Galaxy S9 cu chip Snapdragon 845.

Samsung Galaxy Note 9 cu acest nou chip Exynos 9820 este foarte posibil, mai ales ca arhitectura de baza nu este complet noua, ci doar una imbunatatita in comparatie cu cea oferita pentru Samsung Galaxy S9. Chiar daca acest chip Samsung Galaxy Note 9 este in proces de dezvoltare in momentul de fata, e foarte posibil ca el sa fie pregatit pentru lansare pana in iunie – august, cand se asteapta ca noul model de telefon sa fie prezentat si lansat de catre coreeni.