Prima Pagina iOS 11 iOS 11.4 beta 1 vs iOS 11.3 – cu CAT a SCAZUT...

iOS 11.4 beta 1 vs iOS 11.3 – cu CAT a SCAZUT Autonomia Bateriei

iOS 11.4 beta 1 si iOS 11.3 au autonomia bateriei comparata pe telefoanele iPhone, iar vestile sunt foarte proaste pentru clientii Apple care au instalat actualizarea.

iOS 11.4 beta 1 iOS SCAZUT Autonomia Bateriei

iOS 11.4 beta 1 a fost lansat zilele trecute de catre compania Apple pentru dezvoltatorii de aplicatii pentru iPhone si iPad, versiunea publica fiind disponibila de seara trecuta. iOS 11.4 beta 1 a venit la aproape o saptamana distanta de iOS 11.3, iar acum vedem si o comparatie in ceea ce priveste autonomia bateriei pe cateva modele de telefoane iPhone.

iOS 11.4 beta 1 are autonomia bateriei testata pe iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus, iPhone 7 PLus, iPhone 8 Plus si iPhone X, iar autonomia bateriei a scazut pe fiecare dintre ele. Cel mai afectat dintre toate modelele este iPhone X, in cazul acestui telefon, autonomia bateriei iOS 11.4 beta 1 scazand cu peste o ora in comparatie cu cea oferita de iOS 11.3.

iOS 11.4 beta 1 vs iOS 11.3 – cu cat a scazut autonomia bateriei

iOS 11.4 beta 1 distruge practic autonomia bateriei iPhone anul acesta, compania Apple reusind sa-i lase pe utilizatorii de telefoane iPhone X fara foarte mult timp de utilizare. Este uimitor cat de mult a reusit sa scada autonomia bateriei in iOS 11.4 beta 1 in comparatie cu iOS 11.3, insa deocamdata vorbim totusi doar despre o versiune beta a sistemului de opeare.

iOS 11.4 beta 1 va fi testat de catre compania Apple pe parcursul catorva luni inainte ca versiunea finala s afie lansata si e posibil ca problemele autonomiei sa fie rezolvate. Desigur ca nimeni nu stie daca versiunea finala a iOS 11.4 va aduce o autonomie mai buna, sau mai proasta, in comparatie cu cea a iOS 11.3, insa lucrurile nu arata bine acum.

 • adrian

  Pe 7 plus n am observat o diferenta de autonomie de la 11.3 la 11.4 beta 1

 • Dan Mihai

  AI de capul meu, o ora. Parca vad ca 11.3 va fi ultimul update pe care-l fac. Pacat, ca-mi trebuia imessage in cloud.

 • kostel

  Ce aveti ma? E abia versiunea beta 1 si voi deja va arncati telefoanele

 • kostel

  Naivi sunteti

 • unieco

  11.3 cel mai bun soft din cate am văzut,baterie etc

 • Cristiano

  Si eu am aceeasi parere despre ios 11.3…tocmai de aceea am facut azi un manual fresh install cu itunes..soft descarcat pe calculator…cred ca asta va fi ultimul si poate va iesi si un JB in viitor la versiunea asta😊😊😊