Prima Pagina iPhone iPhone: Apple COPIAZA doua Schimbari Majore de la Android

iPhone: Apple COPIAZA doua Schimbari Majore de la Android

Apple vrea sa copieze doua schimbari majore pentru iPhone de la producatorii de telefoane Android, americanii dorind sa le ofere clientilor mai multe functii.

iPhone Apple COPIAZA Schimbari Android

Apple vrea sa transforme telefoanele iPhone in urmatorii ani, noi modele fiind gandite cu schimbari majore in comparatie cu ceea ce ofera acum iPhone X, de exemplu, americanii uitandu-se serios la ceea ce fac producatorii Android. Mai exact, compania Apple ar vrea sa copieze LG G Flex pentru a implementa ecrane curbate in viitoarele modele ale iPhone, ceva ce multi nu vedeau ca fiind posibil pentru evolutia telefoanelor celor de la Apple.

Mai exact, Apple vrea sa faca telefoane iPhone care au ecrane curbate, dar nu spre marginile carcasei, ci spre interiorul ecranului, astfel ca marginile ar fi mai inalte decat interiorul ecranului telefonului. Vorbim despre o idee extrem de interesanta pentru cei de la Apple, ei avand intentia, practic, de a cobora mijlocul ecranului pentru a oferi, probabil, noi functii menite sa ofere o experienta diferita pentru utilizarea telefoanelor iPhone in viitor.

iPhone – Apple copiaza doua schimbari majore de la Android

Separat de asta, Apple testeaza sisteme care permit controlarea iPhone folosind gesturi, compania avand in testare un sistem care poate detecta si distanta dintre degetul utilizatorilui si ecran. Ideea celor de la Apple nu ar fi complet noua, diverse telefoane Android avand o forma rudimentara a controlului folosind gesturi, insa Apple ar vrea sa ofere ceva superior, cu anumiti senzori integrati in telefoanepentru a imbunatati tehnica.

“Apple Inc. is working on touchless gesture control and curved screens for future iPhones, projects that may help the company differentiate its most-important product in an increasingly crowded market. The control feature would let iPhone users perform some tasks by moving their finger close to the screen without actually tapping it.”

Ambele noutati anuntate pentru iPhone reprezinta schimbari majore in comparatie cu ceea ce exista in momentul de fata in oferta companiei Apple, insa nu e greu de crezut ca modificarile vor veni. Cei de la Apple au in plan sa faca schimbari importante in viitor pentru telefoanele iPhone in ideea de a le face mai atractive pentru utilizatori, asa ca ramane doar sa vedem daca ecranele curbate, controlul iOS cu gesturi, sau cine stie ce alte functii interesante vor fi oferite de catre Apple pentru noi.

Toate aceste schimbari sunt acum in dezvoltare, insa lansarea lor ar putea avea loc in cam 3 – 4 ani.

 • Secrets

  rup cu “copy paste”. pentru apple este inovtie 😂😂😂😂😂 cand alti se satura de ecrane curbate si gesturi 😀

 • kostel

  Care gesturi?

 • sudteamromania

  :))) lasă-l ca are orgasm la titlul asta

 • This sucks!

  Articol destinat a ține aproape fanii Android. În rest ce drac să copieze Apple de la săracii ăștia??

 • daniel

  Ce aveti voi de la aplle? Aceste telefoane sunt pt snobi si tigani.

 • Srb Srb

  gesturi…utile pt utilizarea normala, clar NU,,,poate doar pt masina

 • Srb Srb

  zvonuri zvonuri..

 • Filip

  Dupa ce ca esti prost mai esti si rasist.

 • doncic

  Esti prost rau, pacat de tine D…..e

 • Viorel Predatorul

  Foarte ciudat design-ul de la scoică. Care o fi avantajul să ai scobitura? Apple încearcă încă odată să iasă din tipae și să fie mai cu moț.

 • Bogumir81

  Să curgă vinul…..:))

 • M

  Draga Daniel… te-ai născut im***il sau te-ai străduit mult de-a lungul vieții?

 • Claudiu

  Dragă Daniel! Eu am 2 telefoane de la Apple! Și nu sunt nici țigan,nici snob,sunt un om normal!căruia îi plac produsele Apple!nu ai dreptul să jignești niște persoane, doar pt că îi plac produsele unei companii!

 • John McClane

  Pai poate inventeaza si vreun dongle sa-i atasezi o coada de lemn, sa poti curata zapada cu el.

 • Viorel Predatorul

  😂😂 La asta nu m-am gândit..