eMAG: iPhone X cu Reduceri BUNE dupa Paste

eMAG are dupa Paste reduceri foarte bune la telefoanele iPhone X, preturile fiind mai mici cu pana la 1700 de LEI la modelele vandute in Romania.

eMAG iPhone X Reduceri BUNE Paste

eMAG are in acest inceput de saptamana telefoanele iPhone X disponibile cu reduceri de pana la 1700 de LEI pentru cei interesati, in aceasta pagina fiind disponibile toate ofertele, iar pentru unele dintre ele avem cel mai mic pret de pana acum pentru noul telefon al companiei Apple, o adevara surpriza pentru toata lumea.

eMAG a inceput sa vanda iPhone X in Romania la preturi care incep de la 5400 de LEI, insa multumita reducerilor de astazi, de pana la 1700 LEI, unele modele sunt disponibile la preturi mai mici de 5000 de LEI, ceea ce parea imposibil anul trecut, acum e posibil multumita promotiilor pe care le-a aprobat compania Apple.

eMAG vinde in momentul de fata cam toate modelele iPhone X pe care cei de la Apple le au in oferta, reducerile de pana la 1700 de LEi fiind foarte bune, mai ales ca in aceasta pagina puteti gasi oferte la cele mai mici pretri pe care telefoanele le-au avut pana in prezent in cadrul magazinului online din Romania dupa lansare.

eMAG are telefoanele iPhone X la reducere cu pana la 1799 LEI astazi, insa magazinul online are o gama variata de alte reduceri pentru telefoane iPhone care au preturi bune, asa ca daca nu sunteti interesati de modelul de top, puteti cumpara iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7, iPhone 8, sau modelele Plus, cu reduceri foarte bune.

eMAG are pentru Paste si multe alte reduceri foarte bune, asa ca va recomand sa analizati cu mare atentie oferta magazinului online din Romania incepand de astazi.