iPhone 8 si iPhone 8 Plus de culoare Rosie au fost Lansate de Apple

iPhone 8 si iPhone 8 Plus de culoare rosie au fost lansate de catre compania Apple astazi, ele intrand in oferta obisnuita alaturi de celelalte modele.

iPhone 8 rosu lansat Apple

iPhone 8 si iPhone 8 Plus de culoare rosie au fost lansate de catre compania Apple in cursul acestei zile, compania americana urmand a pune cele doua noi modele de telefoane in vanzare incepand de maine. Cele doua noi modele ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus fac parte din categoria (PRODUCT)RED, adica produse de culoare rosie care sunt create special pentru ca o parte din incasarile generate sa fie donate catre organizatia RED, ce lupta impotriva SIDA.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus de culoare rosie au fost anuntate inca de noaptea trecuta pentru lansare astazi, un angajat al unui operator de telefonie mobila divulgand informatia pentru presa din SUA. Zvonuri privind lansarea acestor doua noi modele ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus au aparut inca de acum cateva saptamani, cand se sugera faptul ca inclusiv o versiune rosie a iPhone X urmeaza sa fie lansata de catre Apple, dar deocamdata avem doar aceste doua modele.

iPhone 8 si iPhone 8 Plus de culoare rosie au fost lansate de Apple

iPhone 8 rosu panou negru

Spre deosebire de modelele din seria iPhone 7 lansate anul trecut, cele ale iPhone 8 sunt disponibile inclusiv cu un panou frontal negru, iar efectul este unul extrem de interesant, lumea cerand aceste modele de multa vreme. Compania Apple pare sa fi ascultat ceea ce vor clientii sai, asa ca va vinde iPhone 8 si iPhone 8 Plus de culoare rosie doar cu cu panou frontal negru, o versiune cu panou frontal alb nefiind creata pentru aceasta serie.

iPhone 8 rosu panou negru 1

„Apple today announced iPhone 8 and iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition, the new generation of iPhone in a stunning red finish. Both phones sport a beautiful glass enclosure, now in red, with a matching aluminum band and a sleek black front. The special edition (PRODUCT)RED iPhone will be available to order online in select countries and regions tomorrow and in stores beginning Friday, April 13.”

iPhone 8 rosu panou negru 2

Apple va vinde noile modele ale iPhone 8 si iPhone 8 Plus la aceleasi preturi precum celelalte modele din serie, ele fiind disponibile cu 64 GB si 256 GB spatiu de stocare incepand de maine. Clientii vor putea precomanda iPhone 8 si iPhone 8 Plus de culoare rosie incepand de maine, iar livrarile vor incepe din data de 13 aprilie, cand noile modele de telefoane vor fi disponibile pentru achizitie si din Apple Store-urile fizice din multe tari, dar nu se stie cand vor ajunge si in Romania.