Google Maps: NOUA Functie care te AJUTA sa Navighezi mai USOR

Google Maps are o noua functie care te ajuta sa navighezi mult mai usor, compania Google implementand-o ca o surpriza pentru a face viata utilizatorilor mai simpla.

Google Maps Functie AJUTA Navighezi USOR

Google Maps are o noua functie extrem de utila pentru utilizatorii din lumea intreaga, ea fiind implementata recent de catre compania Google, iar utilizatorii deja incep sa o laude pe retelele de socializare. Google Maps are implementata o noua functie care ajuta la imbunatatirea navigarii ghidate prin rostirea unor puncte de interes importante care se afla in preajma noastra si care sunt foarte usor de reperat in momentul in care ne aflam in trafic, de exemplu.

Google Maps are aceasta functie testata in momentul de fata in anumite tari de catre compania Google, iar conform utilizatorilor, aplicatia ii ghideaza mai usor in baza punctelor de interes existente in locatia lor. Spre exemplu, Google Maps le spune utilizatorilor sa “faca stanga dupa Pizza Hut”, sau sa “faca dreapta dupa primarie”, cladirile importante din ruta utilizatorilor fiind mai usor de identificat decat simplelele informatii privind strazile.

Google Maps – noua functie care te ajuta sa navighezi mai usor

Google Maps are implementat practic un sistem mult mai natural de ghidare vocala pentru navigatie, deoarece in general oamenii folosesc cladiri, sau alte puncte de interes, pentru a oferi indicatii pentru a ajugne la o anumita destinatie. Cei de la Google stiu perfect asta, insa pentru a implementa in Google Maps o asemenea functionalitate a fost nevoie de foarte mult timp, iar extinderea la nivel global va dura si mai mult din cauza problemelor privind identificarea cladirilor si punctelor de interes locale.

Google Maps poate implementa functia la nivel global pentru diverse afaceri care exista in multe zone de pe glob, precum magazinele marilor lanturi de retail, lanturile de fast food, lanturile de benzinarii, etc. Desigur ca si aceasta este o munca “titanica”, insa Google are suficiente resurse pentru a oferi o asemenea functionalitate pentru Google Maps la nivel global, dar deocamdata compania americana nu a dezvaluir planuri pentru a extinde functionalitatea.

2 COMENTARII

  1. Asta e o companie cu angajați care chiar inovează, nu ca “alții” al căror departament de product design e condus de către un individ care a fost odată, demult, genial, dar acum e bătrân și mult prea plictisit ca să-i mai pese atunci când ia decizii ce sacrifică grav forma în favoarea unor funcții half-baked…

  2. Intr-un oras necunoscut te ajuta rau de tot asta cu Primaria. Poate aia cu comparativa ori crashma sa aiba mai mult succes (prin sate).