Prima Pagina Google Google: Functiile MAJORE Android P luate de la iPhone X

Google: Functiile MAJORE Android P luate de la iPhone X

Google a confirmat ca va implementa in Android P unele functii majore care sunt oferite de catre compania Apple pentru iPhone X inca de anul trecut.

Google Functiile MAJORE Android P iPhone X

Google se pregateste sa lanseze Android P in cursul acestui an, sistemul de operare avand incetul cu incetul toate detaliile dezvaluite, iar astazi aflam si ceva ce ar urma sa primeasca in baza analizarii iPhone X. In imaginea de mai jos puteti vedea ca Google ar putea integra in Android P o bara de navigare similara celei existente in iPhone X, cea care sugereaza faptul ca utilizatorii trebuie sa foloseasca gesturi pentru a controla aplicatiile si interfata iOS.

Google urmeaza sa integreze o bara de navigare de dimensiune mai mica decat cea existenta in iPhone X, insa ideea de baza pare sa fie aceeasi, folosirea de gesturi pentru a controla telefoanele Android. Se pare ca Google vrea sa implementeze in telefoanele Android cel putin gesturile care permit efectuarea de glisari pentru a inchide aplicatiile, sau cele care vor permite trecerea de la o aplicatie la alta, unele putand fi oricum implementate cu diverse aplicatii.

Google – functiile majore din Android P luate de la iPhone X

Google functii Android P iPhone X 1

Google a publicat imaginea de mai jos pe blogul sau dedicat noutatilor Android P, iar la scurt timp dupa aparitia ei a decis sa o scoata de pe website, semn ca acest secret nu trebuia sa apara acolo. Google si Apple au preluat in mod constant unele de la altele diverse functii pentru Android si iOS, asa ca integrarea acestor gesturi nu ar trebui sa mire pe cineva, din moment ce si Apple a preluat de-a lungul timpului alte functii de la Google.

Google functii Android P iPhone X 2

Google stie ca gesturile implementate de catre compania Apple in iPhone X sunt foarte utile si populare, asa ca oferirea lor aduce o experienta mult mai buna de utilizare pentru sistemul de operare Android. Avand in vedere ca Android P este deocamdata la multe luni distanta de lansarea oficiala, este clar ca noile functii ale celor de la Google vor mai fi rafinate pana cand vor fi oferite, asa ca vom mai avea de asteptat pana cand vedem ce este oferit oficial.

 • Visan Teodor

  Gesturile astea pot fi “implementate” in android prin diverse aplicatii inca de pe vremea cand iphone-ul avea display de 4 inch,asa ca Google ar putea fi “acuzata” ca a preluat gesturile de la dezvoltatorii de aplicatii pentru android.Intrebarea mea e: de ce spui ca Google preia functia asta din iphone X?

 • Daca le putea lua pana acum, de ce a facut-o abia dupa lansarea iPhone X ?

 • Visan Teodor

  Daca chiar te intereseaza asta,poti sa le trimiti un mail prin care sa ii intrebi.Revenind,iphone X a fost lansat acum 7-8 luni,de ce sa copieze Google functia asta abia acum?

 • Pentru ca lanseaza Android P anul asta si o va prezenta ca o noua functie importanta.

 • Visan Teodor

  Da si probabil vor spune ca au ascultat cerintele utilizatorilor si le ofera ceea ce isi doresc.Eu,de exemplu,controlez telefonul aproape exclusiv prin gesturi(Lg) si tare mi-as dori sa am posibilitatea sa dezactivez complet tastele alea virtuale.Iphone x are doar cateva gesturi implementate,asa ca nu vad de ce ar copia Google de la Apple.

 • Alex

  Gesturile sunt disponibile pe android de când lumea.
  Au așteptat sa le copieze Apple pe iPhone x ca sa le poată copia din nou.

  Pentru ca se știe, Apple a inventat cercul.

  Apple nu a adus nimic nou interesant de foarte mult timp.

 • Dabija

  Roata e inventata de Apple
  Asa ca grija mare producatorii de masini 😂😂😂

 • Stl stl

  Cand avea gs4 gesturi apple nici nu stia sa treaca strada…

 • Stl stl

  Gs4…si apple nu a adus niciodata nmk nou..niciodata.totul a fost furat..si designu de la ipx a fost furat..androizii avea de mult varianta aia urata dar au puso apple primii

 • Stl stl

  Asa o ganditi voi astia cu apple in adn..de la gs4 crezi ca gesturile sau oprit si lea inventat apple?

 • Stl stl

  Ups..lai lasat fara replica..

 • Stl stl

  Noi androizii nu luam foc cand furati voi iphonistii 99 % din functiile.iphone..
  Voi luati foc la orice apare pe android si cica e furat chiar daca nu aveti aceea functie..
  Sunteti frustrati rau de tot…tot ce are iphonu e venit din android ..tot..

 • Samuel Morusan

  Gesturile au apărut prima data la WebOs, ulterior preluate de BB10. Deci mai încet cu pianul pe scări..