Google: Functiile MAJORE Android P luate de la iPhone X

Google a confirmat ca va implementa in Android P unele functii majore care sunt oferite de catre compania Apple pentru iPhone X inca de anul trecut.

Google Functiile MAJORE Android P iPhone X

Google se pregateste sa lanseze Android P in cursul acestui an, sistemul de operare avand incetul cu incetul toate detaliile dezvaluite, iar astazi aflam si ceva ce ar urma sa primeasca in baza analizarii iPhone X. In imaginea de mai jos puteti vedea ca Google ar putea integra in Android P o bara de navigare similara celei existente in iPhone X, cea care sugereaza faptul ca utilizatorii trebuie sa foloseasca gesturi pentru a controla aplicatiile si interfata iOS.

Google urmeaza sa integreze o bara de navigare de dimensiune mai mica decat cea existenta in iPhone X, insa ideea de baza pare sa fie aceeasi, folosirea de gesturi pentru a controla telefoanele Android. Se pare ca Google vrea sa implementeze in telefoanele Android cel putin gesturile care permit efectuarea de glisari pentru a inchide aplicatiile, sau cele care vor permite trecerea de la o aplicatie la alta, unele putand fi oricum implementate cu diverse aplicatii.

Google – functiile majore din Android P luate de la iPhone X

Google functii Android P iPhone X 1

Google a publicat imaginea de mai jos pe blogul sau dedicat noutatilor Android P, iar la scurt timp dupa aparitia ei a decis sa o scoata de pe website, semn ca acest secret nu trebuia sa apara acolo. Google si Apple au preluat in mod constant unele de la altele diverse functii pentru Android si iOS, asa ca integrarea acestor gesturi nu ar trebui sa mire pe cineva, din moment ce si Apple a preluat de-a lungul timpului alte functii de la Google.

Google functii Android P iPhone X 2

Google stie ca gesturile implementate de catre compania Apple in iPhone X sunt foarte utile si populare, asa ca oferirea lor aduce o experienta mult mai buna de utilizare pentru sistemul de operare Android. Avand in vedere ca Android P este deocamdata la multe luni distanta de lansarea oficiala, este clar ca noile functii ale celor de la Google vor mai fi rafinate pana cand vor fi oferite, asa ca vom mai avea de asteptat pana cand vedem ce este oferit oficial.

Articolul precedentFacebook Messenger – Actualizarea Noua pentru iPhone si iPad
Articolul următorCum Raportezi la Apple Atacurile de tip Phishing
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.