eMAG: 1100 LEI Reducere la iPhone 6/6S in Weekend

eMAG are in acest inceput de weekend reduceri de 1100 de LEI la telefoanele iPhone 6 si iPhone 6S, zeci de oferte fiind disponibile in magazinul online.

eMAG 1100 LEI Reducere iPhone 6 6S Weekend

eMAG are cele mai bune oferte la telefoanele iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus in acest weekend, reducerile pentru telefoanele Apple din aceasta pagina ajungand pana la 1100 de LEI in momentul de fata, magazinul online avand disponibile cateva zeci de oferte pentru clientii din Romania interesati sa le cumpere.

eMAG are in momentul de fata o gama variata de modele ale iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus in vanzare, compania Apple vanzandu-le in continuare prin magazinele sale, deci reducerile de pana la 1100 de LEI se aplica la modelele cele mai bune pe care americanii le au, inclusiv cele cu spatiu de stocare imbunatatit in 2017.

eMAG vinde telefoanele iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus in cam toate culorile si optiunile de spatiu de stocare pe care Apple le are, in aceasta pagina reducerile de pana la 1100 de LEi permitandu-va sa cumparati orice fel de model doriti fara a cauta prea mult printre unitatile disponibile pentru clienti.

eMAG nu are doar telefoane iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6S si iPhone 6S Plus disponibile cu reduceri de pana la 1100 de LEI, ci si o gama variata de alte modele care se bucura de reduceri de pana la 1500 de LEI, incluzand aici si telefoanele iPhone X, sau iPhone 8, asa ca puteti cumpara orice doriti.

eMAG desfasoara in momentul de fata o gama variata de promotii pentru peste 2 milioane de produse, inainte de paste reducerile fiind excelente pentru romani.

Articolul precedentiPhone SE 2: DATA de LANSARE si Noutatile Apple
Articolul următorGmail – Aplicatia pentru Telefoane a fost Actualizata azi
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.