Gmail – Aplicatia pentru Telefoane a fost Actualizata azi

Gmail - Aplicatia pentru Telefoane a fost Actualizata azi

GMail, aplicatia pentru iPhone si iPad a serviciului cu acelasi nume, a fost actualizata in cursul acestei zile de catre compania Google, ea avand parte de o schimbare menita sa imbunatateasca experienta noastra de utilizare.

Gmail are imbunatatit sistemul de formatare a notificarilor pe care le vedem pentr inbox-ul cu mail-uri primite, astfel ca ar trebui sa intelegem mai usor ce fel de mesaje am primit. Cei de la Google au primit, cel mai probabil, plangeri de la utilizatorii nemultumiti de modul in care este facuta formatarea pentru notificari, asa ca a schimbat-o intr-un final.

  • You can now more easily stay on top of your inbox with improved notification formatting.

Aplicatia GMail este disponibila pentru descarcare gratuita, in format universal, din AppStore urmand acest link.

 

Articolul precedenteMAG: 1100 LEI Reducere la iPhone 6/6S in Weekend
Articolul următoriPhone 11: Samsung va Tine Preturile MARI si in 2018
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.