eMAG: Crazy Days cu Mii de Reduceri de 1 mai

eMAG are in plina desfasurare campania de reduceri Crazy Days in weekend-ul dinaintea 1 mai, zeci de mii de produse cu reduceri de 40% fiind disponibile in oferta.

eMAG Crazy Days Mii de Reduceri 1 mai

eMAG a initiat saptamana aceasta campania Crazy Days prin care le ofera tuturor clientilor din Romania posibilitatea de a se bucura de zeci de mii de reduceri inainte de 1 mai. Primavara i-a motivat pe cei de la eMAG sa initieze campania Crazy Days, in aceasta pagina, ea fiind desfasurata incepand din 24 aprilie si vine cu reduceri de pana la 40% la mii de produse din stocurile celui mai mare magazin online din Romania.

eMAG s-a gandit sa le ofere clientilor in campania Crazy Days posibilitatea de a cumpara cu reduceri foarte bune mii de produse dintr-o gama foarte variata de categorii existente in cadrul magazinului online. Mai exact, Crazy Days la eMAG ne permit sa cumparam televizoare, telefoane mobile, laptop-uri, calculatoare si multe altele la preturi extrem de bune in urmatoarele zile.

eMAG ne aduce de Crazy Days reduceri de pana la cateva sute de LEI la telefoanele iPhone, sau Samsung din oferta, dar si de cateva mii de LEI la laptop-urile foarte bune. Nici televizoarele nu sunt uitat in campania Crazy Dasy a eMAG, ele avand reduceri chiar si de peste 10.000 de LEI, iar componentele pentru calculatoare se bucura de promotii de cateva sute de lei, totul in aceasta pagina.

eMAG are reduceri Crazy Days la mii de produse de ziua copilului

eMAG are o campanie foarte divesificata in Crazy Days, astfel ca separat de cele de mai sus, veti putea gasi inclusiv aparate foto cu reduceri de cateva sute de LEI, sau chiar drone. Daca sunteti un fan al smartwatch-urilor, atunci eMAG are de Crazy Days reduceri de pana la 1000 de LEI la aceste tipuri de produse, dar si de cateva sute de lei inclusiv la bratarile de fitness.

eMAG are deasemenea in campania Crazy Days si reduceri de pana la cateva zeci de procente la obiectele pentru casa si gradina, la accesoriile pentru gaming si chiar jocuri. In aceasta pagina veti gasi reduceri in campania eMAG Crazy Days pentru electrocasnice mari, sau mici, produse din supermarket, carti, mobila, sau chiar obiecte de imbracaminte si incaltaminte de care sa va bucurati in vacanta de 1 mai.

eMAG Crazy Days este o mega campanie a celor de la eMAG, astfel ca veti gasi reduceri foarte bune inclusiv la jucarii pentru copii, sau produse pentru ingrijire personala, ori parfumuri. Practic, intreaga campanie de reduceri a eMAG ne ofera cateva Crazy Days cu reduceri de care trebuie sa profitati daca sunteti interesati de promotii excelente.