Facebook Ataca Tinder si te Ajuta sa-ti Gasesti Jumatatea

Facebook a anuntat noaptea trecuta ca va ataca Tinder cu o functionalitate similara care te ajuta sa-ti gasesti viitorul/viitoarea iubit/a in reteaua de socializare.

Facebook Ataca Tinder Jumatatea

Facebook a anuntat in cursul noptii trecute o noua functie menita sa concureze cu Tinder, o aplicatie prin care persoanele din intreaga lume pot incerca sa-si gaseasca jumtatea, sau doar un companion pentru nopti de distractie. Facebook sustine ca peste 200 de milioane de utlizatori din cadrul retelei sale de socializare mentioneaza ca nu se afla intr-o relatie in momentul de fata, asa ca exista suficient de mare potential pentru ca functia sa aiba succes.

Facebook vrea sa copieze Tinder pentru ca nu prea mai are ce sa copieze de la Snapchat in propriile aplicati, asa ca se reorienteaza spre servicii pe care pana in prezent nu le-a privit cu atat de mult interes. Facebook va implementa in aplicatiile retelei de socializare o functionalitate similara cu cea existenta in Snapchat, utilizatorii urmand a vedea recomadnari de persoane care nu se afla intr-o relatie si ar fi dispuse sa se intalneasca cu ele.

Facebook Ataca Tinder si te Ajuta sa-ti Gasesti Jumatatea

Facebook Dating

Facebook is taking on Tinder with new dating features.

Publicată de The Verge pe Marţi, 1 mai 2018

Facebook le va permite oameni sa si interactioneze printr-un sistem separat de mesagerie, acesta urmand a permite doar trimiterea de mesaje text, totul fiind salvat intr-o sectiune separat din aplciatie, nu in Facebook Messenger. Puteti vedea in clipul video de mai sus cum va arata noua functie pe care Facebook vrea sa o implementeze pentru a copia Tinder, insa desigur ca acesta este doar inceputul pentru ceea ce va fi oferit.

Facebook a asteptat foarte mult pentru a oferi o clona a Tinder in cadrul propriilor aplicatii, iar foarte multa lume s-a intrebat de ce aceasta functionalitate nu a fost integrata mai rapid in cadrul retelei de socializare. Ei bine, iata ca ea este integrata intr-un final, insa ramane de vazut cati dintre cei care folosesc Tinder vor decide sa renunte la acest serviciu pentru a utiliza ceea ce va oferi compania Facebook incepand de anul acesta.