Facebook: Functia NOUA la care NU se Astepta Cineva

Facebook a anuntat aseara o noua functie importanta la care nimeni nu se astepta, compania americana urmand a ne oferi o noua experienta de a-i utiliza serviciile.

Facebook Functia NOUA NU Astepta Cineva

Facebook a uimit aseara cu foarte multe schimbari importante anuntate pentru reteaua de socializare, iar una dintre ele este ceva ce deocamdata niciun alt website competitor nu poate oferi pentru utilizatori. Facebook a anuntat acum ceva timp implementarea in platforma a unei noi tehnologii care permite publicarea de obiecte 3D in cadrul retelei de socializare, utilizatorii putand interactiona cu ele dupa bunul plac pentru a avea parte de o experienta de utilizare diferita.

Facebook a anuntat acum ca va integra inclusiv poze 3D in cadrul retelei sale de socializare, astfel ca utilizatorii care inregistreaza poze in acest format le vor putea publica in propriile conturi pentru ca altii sa le poata vedea. Facebook a anuntat ca va lansa in cursul verii suportul pentru poze 3D in cadrul retelei de socializare, deci vorbim despre posibilitatea de a face prezentari mult mai bune pentru ceea ce vrem sa impartasim cu oamenii.

Facebook: Functia NOUA la care NU se Astepta Cineva

Facebook a anuntat deasemenea ca va folosi inteligenta artificiala pentru a reconstrui locatii, sau obiecte, in baza unor poze incarcate de catre utilizatori in reteaua de socializare, tot incepand din aceasta vara. Conform celor de la Facebook, inteligenta artificiala va putea recrea o casa, sau o anumita locatie in baza unor poze vechi incarcate de catre noi in retea, sistemul acoperind pixelii lipsa din pozele vechi cu ceea ce crede el ca ar trebui sa apara acolo.

“Recently, Facebook introduced 3D posts and today, we’re announcing that people will soon be able to take 3D objects from News Feed into Facebook Camera AR experiences with one tap. We also announced 3D Photos, coming this summer — this is a new media type that lets people capture 3D moments in time using a smartphone and share on Facebook.”

Facebook integreaza aceasta functionalitate in special pentru aplicatiile de realitate augmentata, insa e posibil ca si pentru realitatea augmentata sa fie oferit ceva similar de catre compania din Menlo Park. Revenind la functia initiala, Facebook a anuntat ca e nevoie ca pozele 3D sa fie facute folosind aplicatia pentru iPhone si Android, asa ca va fi interesant de vazut cam cata lume va dori sa profite de ea pentru a crea experiente noi.