Apple Watch: Iata CATE Unitati S-au Vandut pana acum

Apple Watch are prezentate cifrele de vanzari pentru cei 3 ani de existenta, compania Apple reusind sa comercializeze un numar impresionant de unitati pana acum.

Apple Watch CATE Unitati Vandut

Apple Watch a fost lansat in primavara anului 2015 de catre compania Apple, deci exact acum trei ani de zile, insa pana in prezent cei din Cupertino n-au anuntat vreodata cifrele de vanzari pentru ceasul inteligent. In ciuda acestui lucru, analistii americani estimeaza faptul ca Apple Watch s-a vandut in 46 de milioane de unitati in toata aceasta perioada.

Apple Watch ar fi generat vanzari de putin peste 15 milioane de unitati anual pentru cei de la Apple, realizarea fiind impresionanta daca luam in calcul faptul ca a intrat pe o piata, practic, inexistenta. In toata aceasta perioada Apple Watch a generat si incasari de 16.4 miliarde de dolari pentru cei de la Apple, adica in jur de 5.1 miliarde de dolari anual.

Apple Watch: Iata CATE Unitati S-au Vandut pana acum

Apple Watch 46 milioane unitati vandute

Dintre cele 46 de milioane de Apple Watch-uri vandute de catre compania Apple in lumea intreaga, aproximativ 41 -43 de milioane ar fi in continuare active, un numar surprinzator de mare. Desigur ca toate acestea sunt simple estimari, cei de la Apple evitand sa ofere cifre privind unitatile Apple Watch vandute si active, asa ca absolut nimeni nu are detalii de acest gen in momentul de fata.

Apple Watch este totusi cel mai popular smartwatch de pe piata, analistii punandu-l mereu in fruntea oricaror altor produse concurente, ceva ce este usor de inteles. Apple Watch este cel mai de succes smartwatch de pe piata, iar Apple profita din plin de succesul pe care il are produsul sau pentru a creste vanzarile cu implementarea de functii noi.