Samsung Galaxy S9: eMAG il Vinde cu EXTRA REDUCERE

Samsung Galaxy S9 este vandut cu extra reducere astazi de catre eMAG, magazinul online avand oferte extrem de interesante pentru telefoanele coreenilor.

Samsung Galaxy S9 eMAG Vinde EXTRA REDUCERE

Samsung Galaxy S9 face parte dintr-o campanie extrem de interesanta pe care eMAG o desfasoara in Romania, unde oricine este interesat sa-l cumpere o poate face prin buy back si cu extra reducere in aceasta pagina in urmatoarele zile. Cand Samsung Galaxy S9 a fost anuntat de catre compania Samsung, coreenii au promovat ideea de buy back pentru telefoanele care sunt vandute la preturi mai mari decat seria anterioara, iar cei de la eMAG au o oferta foarte interesanta.

Samsung Galaxy S9 a fost anuntat de catre compania Samsung ca urmand a fi vandut la preturi preferentiale pentru buy back, iar daca acest lucru este adevarat, sau nu, va trebui sa aflati prin verificarea ofertei eMAG. Desi Samsung Galaxy S9 face parte dintr-o campanie in care este vandut la cu extra reducere la buy back la eMAG, evaluarea acestuia este facuta in magazin de catre un reprezentant, asa ca nu veti sti in avans ce fel de suma va poate fi oferita pentru telefon.

Samsung Galaxy S9: eMAG il Vinde cu EXTRA REDUCERE

Samsung Galaxy S9 este disponibil acum pentru cumparare de la eMAG in toate versiunile pe care compania Samsung le-a anuntat oficial pentru vanzare, astfel ca in aceasta pagina veti putea vedea care sunt conditiile pentru a beneficia de oferta. Inclusiv extra reducerea oferita de catre eMAG pentru Samsung Galaxy S9, separat de pretul de buy back, este surprinzator de buna, compania Samsung avand dorinta de a vinde cat mai multe modele ale acestui nou smartphone.

Samsung Galaxy S9 are deja pretul de baza redus in unele tari de catre compania Samsung, asa ca promotiile din tara noastra aduc intr-o anumita masura preturile aproape de ceea ce primesc altii. Ofertele acestea cu buy back si extra reducere la eMAG pentru Samsung Galaxy S9 au menirea de a impulsiona utilizatorii sa cumpere unitatile in cantitati cat mai mari, dar va fi interesant de vazut cam cata lume va fi confinsa sa profite de aceste oferte.

Articolul precedentApple Watch: Iata CATE Unitati S-au Vandut pana acum
Articolul următorSamsung Galaxy Note 9: EXCLUSIV, Functia GROZAVA CONFIRMATA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.