Instagram: Noua Actualizare cu o Functie Importanta

Instagram functii iphone android

Instagram este cea mai mare platforma de partajare de poze, in afara Facebook, iar in cursul noptii trecute compania care o administreaza a lansat o actualizare menita sa imbunatateasca experienta de utilizare oferita utilizatorilor din lumea intreaga.

Instagram are incepand de astazi un nou filtru pentru comentarii, acesta avand menirea de a bloca orice fel de expresii jignitoare, sau discriminatoare, publicate de catre persoane in cadrul retelei. Cei de la Instagram se folosesc de inteligenta artificiala pentru a monitoriza toate discutiile care au loc in cadrul platformei si blocheaza automat orice fel de cuvinte care nu ar trebui sa fie vizibile pentru utilizatori.

“Instagram now filters out bullying comments intended to harass or upset people in our community. Our Community Guidelines have always prohibited bullying on our platform, and this is the next step in our ongoing commitment to keeping Instagram an inclusive, supportive place for all voices.”

Acelasi changelog a fost publicat de catre compania Facebook si petnru versiune anterioara a Instagram, aplicatia fiind disponibila pentru DESCARCARE GRATUITA din App Store.