Google va Anunta o Functie IMPORTANTA pentru Android

Google va anunta astazi o functie importanta pentru Android, compania americana dorind sa le ofere utilizatorilor de telefoane si tablete o experienta noua.

Google Anunta Functie IMPORTANTA Android

Google organizeaza astazi I/O, conferinta sa anuala dedicata dezvoltatorilor de aplicatii si prezentarii noii versiuni a Android pentru telefoanele mobile, tabletele si celelalte tipuri de dispozitive electronice din lumea intreaga. Google va anunta cateva noutati interesante pentru Android astazi, una dintre ele fiind deja dezvaluita inaintea evenimentului, compania americana dorind sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a monitoriza cat timp petrec pe telefoane.

Google implementeaza aceasta functie pentru a le permite tuturor oamenilor sa vada mai clar cat timp petrec in folosirea zilnica a telefoanelor, noua functie oferindu-le si parintilor posibilitatea de a isi monitoriza mai usor copiii. Google a lansat la un moment dat un set de functii integrate intr-o categorie numita Family Link, acestea permitand limitarea accesului copiilor la diverse aplicatii, dar si blocarea telefoanelor si tableteor de la distanta pentru a limita timpul petrecut folosindu-le.

Google va Anunta o Functie IMPORTANTA pentru Android

Google urmeaza sa prezinte in detaliu aceasta noua functionalitate in cadrul conferintei I/O din cursul acestei zile, compania gandindu-se ca va ajuta in acest fel parintii sa le limiteze copiilor accesul la tehnologie in viata de zi cu zi. Cei de la Apple au ceva oarecum similar in iOS, unde permit vizualizarea perioadei de timp in care aplicatiile sunt folosite efectiv de catre noi, insa Google va implementa in Android ceva usor diferit, probabil mai complex, cu mai multe informatii privind ceea ce folosim.

“Google is set to announce a new set of new controls to its Android operating system, oriented around helping individuals and families manage the time they spend on mobile devices, according to a person familiar with the company’s thinking.”

Google se pregateste astazis a organizeze un eveniment similar cu WWDC-l celor de la Apple, asa ca vom afla mai multe informatii foarte importante cu privire la modul in care se va schimba Android in urmatorul an. Acestea fiind spuse, va fi interesant de vazut ce a gandit compania Google pentru Android, astfel incat sa le ofere utilizatorilor noutati cu functii mai bune decat cele existente in iOS, pentru a forta si Apple sa faca imbunatatiri.