WhatsApp: Functia SECRETA si o Noua Aplicatie

WhatsApp are dezvaluita astazi o noua functie secreta pentru iPhone si Android, insa inclusiv o noua aplicatie asteptata de multa lume in momentul de fata.

WhatsApp Functia SECRETA Noua Aplicatie

WhatsApp pregateste in mod constant schimbari majore pentru utilizatorii iPhone si Android din lumea intreaga, iar astazi vorbim despre o noua functie secreta care este pregatita pentru aplicatie, dar si despre o noua aplicatie. Pentru inceput, vorbim despre o noua functie pentru grupuri care este pregatita pentru lansare de catre cei de la WhatsApp, compania americana urmand a extinde functionalitatea care este oferita pentru administratorii de grupuri.

WhatsApp urmeaza sa le permita administratorilor de grupuri sa interzica publicarea de mesaje in chat-ul principal din grup pentru toate persoanele care nu au privilegii de administrator in respectivul grup. Practic, WhatsApp implementeaza o functie de moderare pentru grupuri, astfel ca administratorii vor avea un control mult mai strict asupra a ceea ce se publica pentru restul persoanelor care fac parte din acel grup, modificarea fiind implementata deja in versiunile beta ale aplicatiei.

“Talking about the Announcement feature, that allows the administrator to restrict all messaging features for no-admins in the group. It means only the administrator will be able to send messages in the group.”

WhatsApp: Functia SECRETA si o Noua Aplicatie

WhatsApp a lansat deasemenea in versiune beta si versiunea business a aplicatiei, adica acea versiune pe care o vor putea folosi companiile pentru a intra in contact cu oricare dintre clientii care au probleme, sau vor sa afle informatii despre oferte. WhatsApp ofera deja o versiune a acestei aplicatii pentru utilizatorii Android, iar foarte multa lume se intreba cand urmeaza sa fie disponibila si ceva pentru iPhone, iar acum aflam ca ea nu este foarte departe de a fi oferita pentru companii.

WhatsApp Functia SECRETA Noua Aplicatie 1

WhatsApp a creat aplicatia pentru companii in ideea ca intr-un anumit punct sa poata genera si venituri de pe urma interesului companiilor de a intra in contact cu clientii si pe aceasta plarforma, iar in viitor pentru a afisa si reclame. Nu se stie deocamdata cand urmeaza sa fie lansata versiunea pentru iOS a aplicatiei WhatsApp dedicata companiilor, insa cel mai probabil in cursul anului 2018 ea va fi lansata pentru iPhone prin AppStore.