X

Gmail: Activeaza Noua Functie MAJORA pentru Chrome

Gmail a avut lansata in aceasta dimineata o noua functie foarte importanta pentru utilizatorii care folosesc browserul Google Chrome pentru navigare pe internet, deocamdata doar versiunea web a platformei avand-o. Mai exact, persoanele care acceseaza platforma Gmail prin intermediul browserului Google Chrome vor avea posibilitatea de a folosi noul modul offline pe care compania Google l-a implementat special pentru utilizatorii din lumea intreaga de astazi.

Gmail are noua functie disponibila pentru utilizatorii care folosesc minim versiunea 61 a browserului Google Chrome, deci daca insa nu o aveti instalata, ar fi bine sa o faceti pentru a putea activa functionalitatea. Gmail nu are activata nativ functia care permite folosirea aplicatiei fara conexiune la internet, deci daca nu o activati manual, atunci nu o veti putea folosi cand nu sunteti conectati la internet, deci nu va ganditi ca ar trebui sa va apara automat undeva deoarece sistemul nu a fost gandit pentru a functiona in acest mod.

Gmail: Activeaza Noua Functie MAJORA pentru Chrome

Gmail permite activarea functiei de utilizare offline din meniul Settings > Offline > Enable Offline Mail, insa daca acest meniu nu va apare, asigurati-va ca aveti minim Google Chrome 61, si eventual inchideti si redeschideti browserul. Folosind aceasta functie offline a Gmail veti putea cauta printre email-urile existente, puteti scrie, sau chiar sterge email-uri, toata interactiunea noastra cu platforma fiind sincronizata in momentul in care avem o conexiune de internet.

Gmail va afisa si o serie de optiuni pentru functia offline, ele permitand setarea spatiului ocupat de catre mail-uri pe HDD/SSd, durata de pastrare a mail-urilor in calculatoare, plus alte cateva lucruri esentiale pentru o experienta foarte buna. Gmail are aceasta noua functionalitate implementata de catre compania Google pentru a simplifica utilizarea platformei sale de email pentru utilizatorii din lumea intreaga, iar la un moment dat ar trebui sa ajunga inclusiv pe telefoane, sau tablete.

 

This post was last modified on mai 14, 2018, 5:11 PM 17:11

Disqus Comments Loading...